Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΗ Carnival Cruise Lines κερδίζει 9 βραβεία αναγνωστών του Porthole Cruise Magazine
Στο διαγωνισμό Reader Choice Awards

Η Carnival Cruise Lines κερδίζει 9 βραβεία αναγνωστών του Porthole Cruise Magazine

Για άλλη μια φορά, η Carnival Cruise Lines, στο “Porthole Cruise Magazine” και το διαγωνισμό Reader Choice Awards, κέρδισε το βραβείο σε εννέα διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων κατηγοριών: Καλύτερης […]

Για άλλη μια φορά, η Carnival Cruise Lines, στο “Porthole Cruise Magazine” και το διαγωνισμό Reader Choice Awards, κέρδισε<...> το βραβείο σε εννέα διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων κατηγοριών: Καλύτερης Ιστοσελίδας και Καλύτερων Μεξικάνικων Δρομολογίων.

Το Porthole Cruise Magazine, με τα Readers Choice Awards, ψηφίζεται, διά μέσου χιλιάδων αναγνωστών περιοδικών κρουαζιέρας, η εταιρεία κρουαζιερών της προτίμησής τους σε μια ευρεία επιλογή κατηγοριών. Από τη δημιουργία του θεσμού βραβεύσεων το 1999, η Carnival επέστρεφε στη βάση της με το άνευ προηγουμένου των 101 βραβείων αναγνωστών, το μεγαλύτερο αριθμό όλων των εταιρειών κρουαζιέρας.

Τα βραβεία της Carnival το 2008 απο το περιοδικό Porthole Cruise Magazine:

Καλύτερη εταιρεία για:
– Kαλύτερο Μέγα Πλοίο (Carnival Freedom)
– Καλύτερο πρόγραμμα παιδιών
– Καλύτερες Κρουαζιέρες Μικρής Διάρκειας
– Βραβείο Best Value-for-the Money
– Καλύτερες Εκδρομές στα Λιμάνια Προσέγγισης
– Καλύτερη Ιστοσελίδα
– Καλύτερη Κουζίνα Κυρίως Ετσιατορίου
– Καλύτερη Διασκέδαση
– Καλύτερα Μεξικάνικα Δρομολόγια

“Η Carnival θεωρεί μεγάλη τιμή την συνεχιζόμενη αναγνώρισή της τα τελευταία εννέα έτη απο τους αναγνώστες του Porthole Cruise Magazine”, είπε ο Lynn Torrent, αντιπρόεδρος πωλήσεων και υπηρεσιών. “Κερδίζοντας τόσα πολλά βραβεία σε τόσες διαφορετικές κατηγορίες είναι μια θαυμάσια επιβεβαίωση των προσπαθειών μας να προσφέρουμε στους επιβάτες μας διασκέδαση και αξέχαστες διακοπές σε πολύ προσιτές τιμές”.

Η Carnival Cruise Lines αποτελεί τη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη εταιρεία κρουαζιερών στον κόσμο, με στόλο αποτελούμενο από 22 “Fun Ships”, που εκτελούν κρουαζιέρες διάρκειας 3 με 18 ημερών στις Μπαχάμες, την Καραϊβική, Μεξικάνικη Ριβιέρα, Αλάσκα, Χαβάη, το Κανάλι του Παναμά, Καναδά, Νέα Αγγλία, Βερμούδες, Βόρειο Ευρώπη, Μεσόγειο και Νότιο Αμερική. Αυτή την στιγμή η εταιρεία έχει παραγγείλει δύο πλοία 130.000 τόν., τo Carnival Dream παράδοση 21 Σεπτεμβρίου 2009 και το Carnival Magic που θα αποπλεύσει τον Ιούνιο του 2011.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024