Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέο Carnival Glory για την Carnival Cruise Lines

Νέο Carnival Glory για την Carnival Cruise Lines

Στις 19 Ιουλίου ξεκινά επταήμερες κρουαζιέρες στη Καραϊβική το νέο Carnival Glory, χωρητικότητας 110.000 τόνων, το οποίο θα αποπλέει από το λιμάνι Κανάβεραλ της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο όμιλος […]

Στις 19 Ιουλίου ξεκινά επταήμερες κρουαζιέρες στη Καραϊβική το νέο Carnival Glory, χωρητικότητας 110.000 τόνων, το οποίο θα αποπλέει από το λιμάνι Κανάβεραλ<...> της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο όμιλος εταιριών Αμφιτρύων αντιπροσωπεύει το σύνολο των ταξιδιωτικών πακέτων της εταιρίας κρουαζιέρων Carnival Cruise Lines στην Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία.

Το νέο Glory, χωρητικότητας 2.974 επιβατών, διαθέτει 40% μεγαλύτερη χωρητικότητα από το κρουαζιερόπλοιο Pride, το οποίο θα αντικαταστήσει σε αυτό τον προορισμό, προσφέροντας κρουαζιέρες κάθε Σάββατο εναλλάξ σε Δυτική και Ανατολική Καραϊβική.

Οι κρουαζιέρες στην Ανατολική Καραϊβική θα επισκέπτονται τους προορισμούς Nassau, St. Thomas/St. John και το St. Maarten, ενώ οι κρουαζιέρες στην Δυτική Καραϊβική θα περιλαμβάνουν το Key West, το Belize City, το Cozumel και το Progreso/Merida.

Μεγαλύτερο από τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, το Carnival Glory προσφέρει στους ταξιδιώτες 22 σαλόνια και bars, ένα health spa Πολυνησιακού στυλ, δύο διώροφα εστιατόρια και ένα «steakhouse» εστιατόριο ανάμεσα στην ποικιλία γευμάτων που μπορεί να απολαύσει κανείς πάνω στο εντυπωσιακό θέρετρο.

Το Carnival Glory διαθέτει εγκαταστάσεις αναζωογόνησης και άσκησης σε έκταση 13.300 τ.π. στις οποίες περιλαμβάνονται το πολυνησιακό spa, το ινστιτούτο αισθητικής και οι αίθουσες γυμναστικής. Στο spa θα έχει την ευκαιρία ο επισκέπτης να απολαύσει τη μεγαλύτερη ποικιλία θεραπειών όπως σάουνα, μασάζ, αρωματοθεραπείες, μάσκες θαλασσίων φυκιών και αιθέριων ελαίων, θεραπεία απολέπισης σε πρόσωπο και σώμα, ειδικό μασάζ με θεραπευτικές ηφαιστειακές πέτρες, ενώ παράλληλα μπορεί να περιποιηθεί τα μαλλιά του και τα άκρα του με ένα μανικιούρ-πεντικιούρ στο κομμωτήριο του πλοίου. Το πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο διαθέτει όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, καθώς και ειδικά μαθήματα αεροβικής, γιόγκα, kickboxing με γυμναστή.

Η Carnival θεωρείται η πιο «φιλική προς τα παιδιά» εταιρία κρουαζιέρων, διαθέτοντας δεκάδες δραστηριότητες και ειδικά διαμορφωμένους χώρους μόνο για αυτά. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον 4.200 τετραγωνικών ποδιών χώρο παιχνιδιού, υπηρεσία baby-sitting, ειδικά γεύματα για παιδιά, strollers, αίθουσα με ηλεκτρονικά παιχνίδια, αίθουσα χορού με DJ και videowall για εφήβους, εκπαιδευτικά προγράμματα επιστήμης και γεωγραφίας, ειδικές εκδρομές και πολλές ακόμη δραστηριότητες όπως κυνήγι θησαυρού, προβολή ταινιών, πάρτι στην πισίνα, μαθήματα μαγειρικής, βιβλιοθήκη κ.λπ. Αυτή τη χρονιά ο θεσμός “Fun Ships” της Carnival θα φιλοξενήσει 400.000 παιδιά.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το φθινόπωρο του 2005, η Carnival θα εντάξει στον στόλο της το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Carnival Liberty, χωρητικότητας 110.000 τόνων, το οποίο ανήκει στην κατηγορία «Conquest» και θα κατασκευαστεί στο ιταλικό ναυπηγείο Fincatieri Cantieri Navali Italiani S.p.A.. Στο ίδιο ναυπηγείο ξεκινά η κατασκευή ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιου της σειράς Conquest, το Carnival Valor, το οποίο θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο του 2004.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024