Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΜεσογειακός χειμώνας με το Brilliance of the Seas
Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με τη Royal Caribbean Cruises

Μεσογειακός χειμώνας με το Brilliance of the Seas

Η Royal Caribbean Cruises πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με ένα από τα μοναδικά κρουαζιερόπλοια του στόλου της. Συγκεκριμένα, το πολυτελές “Brilliance of the Seas” θα περιηγηθεί σε μοναδικούς προορισμούς της […]

Η Royal Caribbean Cruises πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με ένα από τα<...> μοναδικά κρουαζιερόπλοια του στόλου της. Συγκεκριμένα, το πολυτελές “Brilliance of the Seas” θα περιηγηθεί σε μοναδικούς προορισμούς της δυτικής Μεσογείου σε μία 14ήμερη κρουαζιέρα από τις 7 έως και τις 21 Δεκεμβρίου. Με λιμάνι αναχώρησης και άφιξης τη γοητευτική Βαρκελώνη, το “Brilliance of the Seas” θα επισκεφτεί τη Μάλαγα, μία από τις σημαντικότερες παράλιες πόλεις της Ισπανίας, τη δημοφιλή Μαδέρα, στη Πορτογαλία, πριν συνεχίσει στις εξωτικές Κανάριες Νήσους, όπου θα επισκεφτεί τα νησάκια της Λα Πάλμα, της ατμοσφαιρική Τενερίφης και του Λανζαρότε. Τα ταξίδι θα συνεχιστεί στο Μαρόκο, όπου το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί την κοσμοπολίτικη Καζαμπλάνκα, την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβόνα και την Σεβίλλη, σύγχρονη καλλιτεχνική και πολιτιστική πρωτεύουσα της νότιας Ισπανίας.

Με την ολοκλήρωση των περιηγήσεών του στη δυτική Μεσόγειο, το “Brilliance of the Seas” θα πραγματοποιήσει επαναλαμβανόμενες κρουαζιέρες 10 ημερών, με ημερομηνίες αναχώρησης στις 16 Ιανουαρίου, 6 και 27 Φεβρουαρίου, 20 Μαρτίου και 10 Απριλίου. Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρεί από την Βαρκελώνη και μεταξύ των προορισμών που θα επισκεφτεί περιλαμβάνονται η Μάλαγα, οι Κανάριοι Νήσοι, η Καζαμπλάνκα και η Σεβίλλη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024