Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΔράσεις πολιτιστικού τουρισμού στη μαρίνα Μυτιλήνης

Δράσεις πολιτιστικού τουρισμού στη μαρίνα Μυτιλήνης

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) ανοίγει τις πύλες της μαρίνας Μυτιλήνης στο κοινό του νησιού, και όχι μόνο, με μια θεματική έκθεση τεσσάρων καλλιτεχνών που ζουν και δημιουργούν στο νησί […]

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) ανοίγει τις πύλες της μαρίνας Μυτιλήνης στο κοινό του νησιού, και όχι μόνο, με μια θεματική έκθεση τεσσάρων καλλιτεχνών που ζουν<...> και δημιουργούν στο νησί της Μυτιλήνης, υπό τον τίτλο Art on Docks, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην καινούργια μαρίνα, η οποία λειτούργησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2010.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28/1/2011 στις 20.30 στις εγκαταστάσεις της μαρίνας στο Μακρυγιαλό.

Θα φιλοξενηθούν έργα των καλλιτεχνών:

Λένας Τριανταφύλλου – Γλυπτική
Γιώργου Ιορδάνου – Φωτογραφία
Αλέξανδρου Καραβά – Ζωγραφική
Γιώργου Κατσαρού – Trash Art

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2011.
Ώρες λειτουργίας: 9.00 π.μ.-8.00 μ.μ. καθημερινά.

Η ΕΤΑ στο πλαίσιο της μέγιστης δυνατής αξιοποίησης των ακινήτων που διαχειρίζεται διευρύνει τις δράσεις της και προωθεί ειδικές μορφές τουρισμού, όπως είναι, μεταξύ άλλων, ο πολιτιστικός τουρισμός.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της στη μαρίνα Μυτιλήνης αξιοποιεί τις νέες υποδομές και συνδράμει με τον τρόπο αυτό στην πολιτιστική ζωή της πόλης και του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η μαρίνα Μυτιλήνης έχει μεγάλη χερσαία ζώνη, διαμορφωμένη με χώρους πράσινου, και προσφέρεται για πολλές χρήσεις. Στόχος είναι η μαρίνα να συνδέσει το θαλάσσιο τουρισμό με τον αστικό ιστό της πόλης και να λειτουργεί ως πόλος αναψυχής των κατοίκων και των τουριστών που την επισκέπτονται. Επίσης, διαθέτει πολλούς κλειστούς χώρους και θερινό θέατρο το οποίο θα φιλοξενεί θεατρικές και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Με τον τρόπο αυτό η μαρίνα Μυτιλήνης φιλοδοξεί να μπει δυναμικά και στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού και να συμβάλλει στην τουριστική πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξή της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024