Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑύξηση προσέλευσης Καναδών τουριστών στην Ελλάδα

Αύξηση προσέλευσης Καναδών τουριστών στην Ελλάδα

Η γενική διαπίστωση από την 5ήμερη επίσκεψη στο Μοντρεάλ, του προέδρου του ΕΟΤ κ. Γιάννη Πατέλλη είναι ότι όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε κατά 16-20% η έλευση Καναδών τουριστών […]

Η γενική διαπίστωση από την 5ήμερη επίσκεψη στο Μοντρεάλ, του προέδρου του ΕΟΤ<.> κ. Γιάννη Πατέλλη είναι ότι όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε κατά<...> 16-20% η έλευση Καναδών τουριστών προς τη χώρα μας.

Οι Καναδοί σε πλήρη αντίθεση από τους τουρίστες των ΗΠΑ δεν πτοήθηκαν αλλά αύξησαν την προσέλευση τους προς τη χώρα μας. Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά τη Γαλλία, ως αυτονόητο, αφού οι περισσότεροι Καναδοί είναι γαλλικής προέλευσης, ο περισσότερο αγαπημένος προορισμός των Καναδών είναι η Ελλάδα.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι τα αιτήματα των Καναδών tour operators για αύξηση των δρομολογίων της Ολυμπιακής Αεροπορίας και για παραχώρηση της άδειας χρήσης διαδρόμου της Air Canada σε άλλη εταιρία. Οι Καναδοί ξεκινούν πειραματικά από φέτος, ‘χειμερινό τουρισμό’ και αποστολή τουριστών το χειμώνα.

Η περαιτέρω αύξηση Καναδών τουριστών στην Ελλάδα είναι δυνατό να επιτευχθεί με την βοήθεια του ΕΟΤ και για το σκοπό αυτό θα επεκταθούν το 2003 τα co-op των ΗΠΑ και στον Καναδά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024