Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥψηλότερες από πέρσι εκτιμώνται οι φετινές ταξιδιωτικές τιμές από τους Αμερικάνους

Υψηλότερες από πέρσι εκτιμώνται οι φετινές ταξιδιωτικές τιμές από τους Αμερικάνους

b>Υψηλότερες από πέρσι εκτιμώνται οι ταξιδιωτικές τιμές (διαμονής, φαγητού και διασκέδασης) για αυτό το καλοκαίρι από το 1/3 των Αμερικάνων (34%), σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, που πραγματοποίησε η Travel Industry Association of America (TIA), σε 1.000 ενήλικες Αμερικάνους, οι οποίοι…

Υψηλότερες από πέρσι εκτιμώνται οι ταξιδιωτικές τιμές (διαμονής, φαγητού και διασκέδασης) για αυτό το καλοκαίρι από το 1/3 των Αμερικάνων<...>(34%), σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, που πραγματοποίησε η Travel Industry Association of America (TIA), σε 1.000 ενήλικες Αμερικάνους, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει κάποιο ταξίδι την προηγούμενη χρονιά.

“Οι υψηλότερες τιμές θα κρατήσουν κάποιους Αμερικάνους στα σπίτια τους ή θα τους αναγκάσουν να μειώσουν τον αριθμό των ταξιδίων τους το φετινό καλοκαίρι” επεσήμανε η εκπρόσωπος της TIA, Dr. Suzanne Cook. Ενώ, πρόσθεσε ότι “οι περισσότεροι ταξιδιώτες, όπως έχουν κάνει άλλωστε και στο παρελθόν, θα αντεπεξέλθουν και θα διαμορφώσουν ανάλογα τα σχέδια τους”.

Ειδικότερα, δύο στους πέντε (40%) από αυτούς που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν ταξίδια αναψυχής το φετινό καλοκαίρι απάντησαν ότι οι υψηλότερες τιμές θα επηρεάσουν τα σχέδια τους, ενώ περισσότεροι από το ένα τέταρτο των ερωτώμενων (27%) δήλωσαν ότι θα αναγκαστούν απλά να ξοδέψουν περισσότερα για τα ταξίδια τους. Από την άλλη όμως, το 17% απάντησε ότι σκοπεύει να μειώσει τα έξοδα του, κυρίως σε ότι αφορά στα ψώνια και στη διατροφή. Επίσης, το 17% των ερωτώμενων απάντησε ότι θα κάνει μικρότερης διάρκειας ταξίδια φέτος, το 14% ότι θα κάνει μικρότερης απόστασης ταξίδια, ενώ το 13% απάντησε ότι θα μειώσει τον αριθμό των ταξιδίων, που προγραμμάτιζε για το φετινό καλοκαίρι. Ωστόσο, μόνο το 3% απάντησε ότι ίσως ακυρώσει τα προγραμματισμένα ταξίδια αναψυχής του για το φετινό καλοκαίρι εξαιτίας των υψηλότερων ταξιδιωτικών τιμών.

`Ασχετα όμως από το γεγονός εάν σκοπεύουν να ξοδέψουν περισσότερα ή λιγότερα το φετινό καλοκαίρι, οι περισσότεροι Αμερικάνοι ταξιδιώτες αναψυχής θα αναζητήσουν ότι το οικονομικότερο στην αγορά, αφού περισσότεροι από τους μισούς απάντησαν ότι θα ψάξουν για πιο οικονομικά μέρη να φάνε και να μείνουν. Επίσης, περίπου το 1/3 των ταξιδιωτών απάντησε ότι θα ψάξει για κάποιον πιο οικονομικό προορισμό, ενώ θα προτιμήσει και κάποιο πιο οικονομικό μέσο μεταφοράς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024