Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤα στοιχεία ΙΤΕΠ δικαιώνουν τις προβλέψεις της Νέας Δημοκρατίας

Τα στοιχεία ΙΤΕΠ δικαιώνουν τις προβλέψεις της Νέας Δημοκρατίας

Τα στοιχεία του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ), από όπου προκύπτει ότι ο ελληνικός τουρισμός διέρχεται βαθιά κρίση, δικαιώνουν απόλυτα τις επανειλημμένες επισημάνσεις της Νέας Δημοκρατίας…

Τα στοιχεία του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ), από όπου προκύπτει ότι ο ελληνικός τουρισμός διέρχεται βαθιά κρίση, δικαιώνουν<...> απόλυτα τις επανειλημμένες επισημάνσεις της Νέας Δημοκρατίας προς την κυβέρνηση για την ανυπαρξία τουριστικής πολιτικής, στρατηγικής και στόχων, που έχει φέρει σε απόγνωση τον κόσμο του Τουρισμού, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τομέα Τουρισμού της ΝΔ, βουλευτή Ευβοίας, κ. Αν. Λιάσκο.

Όπως επεσήμανε, “οι κυβερνητικές αόριστες και επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες και τα όνειρα για `εκατομμύρια τουρίστες` που θα έλθουν στο μέλλον, δεν συνιστούν πολιτική, αλλά συνθέτουν μια εικόνα γραφικών αδιάφορων που εκτοξεύουν πυροτεχνήματα και λόγια του αέρα. Καλούμε τον κ. Σημίτη και την κυβέρνησή του να αφυπνιστούν και να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους, γιατί το τουριστικό μας προϊόν καταρρέει και παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024