Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑντιπροσωπεία της Επιτροπής Μεταφορών της Ε.Ε. στην Κύπρο

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Μεταφορών της Ε.Ε. στην Κύπρο

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, τα θέματα της ασφάλειας πτήσεων και της ασφάλειας αεροδρομίων, καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούνται στις αερομεταφορές από το παράνομο αεροδρόμιοστην κατεχόμενη […]

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, τα θέματα της ασφάλειας πτήσεων και της ασφάλειας αεροδρομίων, καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούνται στις αερομεταφορές από το παράνομο αεροδρόμιο<...>στην κατεχόμενη Τύμπου, συζήτησε τη Δευτέρα η Επιτροπή Μεταφορών του Ευρωκοινοβουλίου με το διευθυντή της Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Λεωνίδα Λεωνίδου και τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Ιωάννη Κασουλίδη.

Σε δηλώσεις του το μέλος της Επιτροπής και επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Επιτροπής, κ. Georg Jarzembowski, ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που η Επιτροπή Μεταφορών αποστέλλει αντιπροσωπεία στην Κύπρο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άφιξή του στο νησί. Εξήγησε δε ότι δύο φορές το χρόνο τα μέλη της Επιτροπής Μεταφορών επισκέπτονται ένα μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης για να ενημερωθούν για τα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα αυτή και αφορούν τις μεταφορές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024