Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΗ Όλγα Κεφαλογιάννη συζητά στρατηγικές ανάπτυξης για την Περιφέρεια Κρήτης
Τουριστική Πολιτική

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συζητά στρατηγικές ανάπτυξης για την Περιφέρεια Κρήτης

  • Synantisi Olgas Kefallogianni

Η υπουργός Τουρισμού, επισκέφθηκε την Κρήτη για συζητήσεις με τοπικούς φορείς και επαγγελματίες για τη βελτίωση της τουριστικής υποδομής και στρατηγικής.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Κρήτης, κατά την οποία συμμετείχε ο περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης με εκπροσώπους της περιφέρειας, τοπικοί φορείς καθώς και εκπρόσωποι των τουριστικών καταλυμάτων, με σκοπό να αναδειχθούν μείζονα ζητήματα που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης καθώς και στην ανάδειξη του νησιού ως ένας παγκόσμιος τουριστικός προορισμός.

Η κα Κεφαλογιάννη κατά την επίσκεψη, κατά τις τοποθετήσεις της με συναρμόδιους φορείς επισήμανε πως στις προτεραιότητες του Υπουργείου Τουρισμού είναι η ανάγκη άμεσης βελτίωσης της εύρυθμης λειτουργίας του Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” σε επίπεδο δομών, καθώς και στελέχωσης του προσωπικού.

Μεταξύ άλλων άκουσε με προσοχή και κατέγραψε τις απόψεις και τοποθετήσεις των επιχειρηματιών τουρισμού, τονίζοντας πως ο τουρισμός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας και κατέληξε πως “έχουμε ένα πολύ καλό παρόν, αλλά πιστεύουμε ότι με την καλή συνεργασία όλων μπορούμε να έχουμε ένα λαμπρό μέλλον στον τουρισμό”.

Η κα Κεφαλογιάννη, μεταξύ άλλων ανέδειξε τη σημαντικότητα δύο νέων έργων σύγχρονης τεχνολογίας, τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, καθώς και το νέο Αεροδρόμιο στο Καστέλι, τα οποία αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι το 2030. Σύμφωνα με την υπουργό Τουρισμού, πρόκειται να τονώσουν την οικονομία του νησιού, συμβάλλοντας, έτσι, στην αύξηση των τουριστικών επισκέψεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κλείνοντας, αναφερόμενη στον περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο κ. Αρναουτάκη, εξέφρασε τη χαρά της που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές καθώς “την επόμενη μέρα θα χρειαστεί όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό τόσο για την Κρήτη όσο και για όλη την Ελλάδα, καθώς και το μέλλον των επόμενων γενιών“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023