Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑνοιχτοί διαγωνισμοί για την ανάθεση των έργων στο λιμάνι Ηρακλείου

Ανοιχτοί διαγωνισμοί για την ανάθεση των έργων στο λιμάνι Ηρακλείου

Δύο ανοιχτούς διαγωνισμούς για την ανάθεση των έργων, που προβλέπονται να υλοποιηθούν, βάση του `master plan` στο λιμάνι Ηρακλείου, προκήρυξε προχτές ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής […]

Δύο ανοιχτούς διαγωνισμούς για την ανάθεση των έργων, που προβλέπονται να υλοποιηθούν, βάση του `master plan` στο λιμάνι Ηρακλείου,<...> προκήρυξε προχτές ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω των διαγωνισμών ζητούνται σύμβουλοι για δύο διαφορετικά έργα:

  • Τον σχεδιασμό λιμένος μικρών σκαφών στη δυτική λιμενολεκάνη του λιμανιού με την κατασκευή προβλήτας διαχωρισμού επιβατικού λιμένος και λιμανιού σκαφών αναψυχής.
  • Τον καθορισμό γενικής διάταξης λειτουργιών, διαμόρφωση και ανάδειξη της παραλιακής ζώνης από το απεντομωτήριο μέχρι το Μπεντενάκι.

Και οι δύο συμβάσεις, που θα υπογραφούν, θα έχουν διάρκεια δύο μηνών και προϋπολογισμό 59.000 ευρώ εκάστη. Ενώ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που έχουν εμπειρία 15 ετών σε μελέτες λιμενικών έργων για το μεν πρώτο έργο και αντίστοιχη εμπειρία `σε θέματα αρχιτεκτονικών και πολεοδομικών αντικειμένων με γνώση των τοπικών και περιβαλλοντικών συνθηκών`. Τέλος, η ημερομηνία λήξης κατάθεσης των προσφορών είναι η 7η Απριλίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024