Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΧριστοφόρου: Απαιτούνται έργα μακράς πνοής για τον κυπριακό τουρισμό
Επιτροπή Εμπορίου

Χριστοφόρου: Απαιτούνται έργα μακράς πνοής για τον κυπριακό τουρισμό

Ευθύνες στην Κυβέρνηση για την κατάσταση του κυπριακού τουρισμού, καθότι δεν έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα της, καταλόγισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, […]

Ευθύνες στην Κυβέρνηση για την κατάσταση του κυπριακού τουρισμού, καθότι δεν έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα της, καταλόγισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Λευτέρης Χριστοφόρου. Όπως<...>τόνισε, “επιβάλλεται να γίνουν έργα μακράς πνοής, που θα κρατήσουν το τουριστικό προϊόν της Κύπρου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος”, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η Επιτροπή Εμπορίου θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ερωτηθείς ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου, για την αρνητική πορεία του τουρισμού, ο κ. Χριστοφόρου είπε ότι «ένας τόσο ευαίσθητος τομέας δεν έτυχε της ανάλογης ευαισθησίας και της ανάλογης προσοχής από την παρούσα διακυβέρνηση». «Αναμέναμε ότι η Κύπρος θα κινείτο τουλάχιστον στους ρυθμούς που κινούνται αντίστοιχοι τουριστικοί προορισμοί ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Ενώ βλέπουμε κατακόρυφη άνοδο σε αντίστοιχους προορισμούς στην περιοχή μας, στη γειτονιά μας, στην Κύπρο βλέπουμε διαρκώς μία φθίνουσα πορεία, και το χειρότερο οι αρμόδιοι φορείς και η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν ανησυχούν, αλλά φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκαν ότι πραγματικά βρισκόμαστε σε κακό δρόμο», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας το στρατηγικό σχέδιο τουρισμού της Κυβέρνησης, ανέφερε πως “η κυβέρνηση πρέπει να εγκύψει και να δει πραγματικά ότι παραμένει γράμμα κενού περιεχομένου και κενού έργου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024