Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕιδικά σεμινάρια στην Αμμόχωστο για την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού

Ειδικά σεμινάρια στην Αμμόχωστο για την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού

Ειδικά σεμινάρια για τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου διοργανώνονται το προσεχές φθινόπωροαπό τοπικούς φορείς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, με σκοπό την προώθηση του ιαματικού τουρισμού και ανάλογων επενδύσεων. Μάλιστα, σύμφωνα […]

Ειδικά σεμινάρια για τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου διοργανώνονται το προσεχές φθινόπωρο<...>από τοπικούς φορείς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, με σκοπό την προώθηση του ιαματικού τουρισμού και ανάλογων επενδύσεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Πολίτης`, το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 14 του προσεχούς Οκτωβρίου, στο οποίο ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Κύπρο. Στόχος της όλης προσπάθειας είναι ο συνδυασμός των διακοπών με ιατρικές εξετάσεις και θεραπευτικές αγωγές, μέσα σε ανεκτά οικονομικά δεδομένα.

Τέλος, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), οι εκπρόσωποι της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας, αλλά και οι τοπικές αρχές, προκειμένου να συμβάλλουν στην ανάπτυξη αυτής της εναλλακτικής μορφής τουρισμού στην Αμμόχωστο, έχουν έλθει ήδη σ` επαφή με κορυφαίους ιατρικούς παράγοντες στο εξωτερικό, αλλά και με μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς, που ειδικεύονται στον ιατρικό τουρισμό, έχοντας ως στόχο την εφαρμογή προγράμματος ιατρικού τουρισμού στην ελεύθερη Αμμόχωστο μέσα στην προσεχή διετία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024