Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΠεριττό κάθε σχόλιο για την υπόθεση Αμπράμοβιτς – Chelsey Village

Περιττό κάθε σχόλιο για την υπόθεση Αμπράμοβιτς – Chelsey Village

“Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως και δεν χρειάζεται να κάνουμε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο” ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Κυβέρνησης, κ. Βασίλης Πάλμας, μιλώντας για την υπόθεση του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν […]

“Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως και δεν χρειάζεται να κάνουμε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο” ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Κυβέρνησης, κ. Βασίλης Πάλμας, μιλώντας για την υπόθεση του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς<...>και την “ανάμειξη” του σε ανέγερση πολυτελούς συγκροτήματος τουριστικών κατοικιών στην κατεχόμενη Κλεπίνη, υπό την ονομασία Chelsey Village.

Ο κ. Πάλμας σημείωσε πως μέσω του εκπροσώπου του, ο κ. Αμπράμοβιτς έκανε δηλώσεις και διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες, προσθέτοντας πως «θα ήταν καλό σε ότι αφορά τέτοιου είδους δημοσιεύματα, ειδικά δημοσιεύματα τα οποία γράφονται στον τουρκικό Τύπο να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην αναπαράγουμε άθελα μας ζητήματα τα οποία στο τέλος αποδεικνύεται πως είναι αστήρικτα και ανυπόστατα και δημιουργείται έτσι κάποια αναστάτωση γύρω από θέματα τα οποία όντως έχουν μια σοβαρότητα, εάν και εφόσον είναι πραγματικότητες».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024