Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνοιξε και η Βραζιλία για τους κινέζους τουρίστες

Ανοιξε και η Βραζιλία για τους κινέζους τουρίστες

Πρόσφατα η Κίνα ανακοίνωσε ότι η Βραζιλία σύντομα θα αποτελεί `εγκεκριμένο προορισμό` για τους κινέζους τουρίστες, ώστε να τους δίνεται η δυνατότητα να επισκεφθούν τα τροπικά της δάση, να θαυμάσουν […]

Πρόσφατα η Κίνα ανακοίνωσε ότι η Βραζιλία σύντομα θα αποτελεί `εγκεκριμένο προορισμό` για τους<...> κινέζους τουρίστες, ώστε να τους δίνεται η δυνατότητα να επισκεφθούν τα τροπικά της δάση, να θαυμάσουν τους χορούς Σάμπα και να δουν τους φημισμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες της χώρας.

Η Βραζιλία μόλις πάρει την πολυπόθητη έγκριση θα αποτελεί την πρώτη χώρα της Νοτίου Αμερικής που θα μπορούν να επισκεφθούν οι κινέζοι τουρίστες.

Όπως ανακοινώθηκε απευθείας πτήσεις μεταξύ του Πεκίνο και του Σάο Πάολο της Βραζιλίας θα αρχίσουν τον Αύγουστο. Ήδη έχει προγραμματισθεί να γίνονται τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα. Ενώ το κόστος της επίσκεψης στην χώρα υπολογίζεται ότι θα είναι για κάθε κινέζο τουρίστα περίπου 2.400 δολ. Αμερικής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024