Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνοίγουν οι προοπτικές συνεργασίας Ελλάδος και Κίνας στον τομέα του τουρισμού

Ανοίγουν οι προοπτικές συνεργασίας Ελλάδος και Κίνας στον τομέα του τουρισμού

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος αναχώρησε χθες για το Πεκίνο, προσκεκλημένος του υπουργού Τουρισμού της Κινεζικής Κυβέρνησης κ. He Guangwei

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος αναχώρησε χθες για το Πεκίνο, προσκεκλημένος<...> του Υπουργού Τουρισμού της Κινεζικής Κυβέρνησης κ. He Guangwei.

Αντικείμενο των συνομιλιών που θα έχουν οι κύριοι Αβραμόπουλος και Guangwei θα είναι θέματα, που αφορούν στις προοπτικές συνεργασίας Ελλάδος και Κίνας στον τομέα του τουρισμού, στο πλαίσιο του ανοίγματος της ελληνικής αγοράς στις αγορές της Aπω Ανατολής. Κατά τη διάρκεια της 48ωρης παραμονής του στην Κινεζική πρωτεύουσα ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει επαφές και με τουριστικούς παράγοντες της χώρας.

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου ο Υπουργός Τουρισμού, ως επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Πεκίνου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας κ. Liu Qi, θα παραστεί στις εκδηλώσεις αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθούν στο Πεκίνο.

Να σημειώσουμε ότι στο Πεκίνο για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2005 πρόκειται να διοργανωθεί η διεθνής έκθεση τουρισμού The Beijing International Travel & Tourism Market (BITTM). Η έκθεση που θα διοργανωθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Πεκίνου από 20 έως 23 Απριλίου 2005 θα εστιάσει αποκλειστικά στον εξερχόμενο τουρισμό από την Κίνα προς τις αγορές της Ευρώπης και των υπόλοιπων προορισμών που έχουν εγκριθεί από την κινεζική κυβέρνηση με το ADS (Approved Destination Status). Στην έκθεση, που αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα η Travel Media Applications, αναμένεται πως η Ελλάδα θα έχει σημαντική παρουσία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024