Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕλληνο-τουρκικές συνεργασίες και επενδύσεις για λιμένες κρουαζιέρας
Συνάντηση της ηγεσίας του ΟΛΠ με στελέχη των Global Investments και Ege Ports

Ελληνο-τουρκικές συνεργασίες και επενδύσεις για λιμένες κρουαζιέρας

Παρουσίαση του επενδυτικού προγράμματος του ΟΛΠ ΑΕ (ξενοδοχείο 5*, θεματικά πάρκα, επέκταση και ανωδομές λιμένος κρουαζιέρας) στο διευθύνοντα σύμβουλο της Global Investments, το γενικό γιευθυντή της Ege Ports και στελέχη της Global.

Με το διευθύνοντα σύμβουλο της Global Investments κ. Saygin Narin, το γενικό γιευθυντή της Ege Ports κ. Aziz Gungor και στελέχη της Global συναντήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, για θέματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη και τις επενδύσεις των λιμένων κρουαζιέρας Ελλάδας και Τουρκίας.

Σημειώνεται ότι η Ege Ports αποτελεί τη διαχειρίστρια εταιρεία του λιμένα του Κουσάντασι, με μετοχική συμμετοχή της Royal Caribbean και της Global Investments.

Η ελληνική πλευρά (ο κ. Ανωμερίτης, ο γενικός διευθυντής του ΟΛΠ ΑΕ κ. Σταύρος Χατζάκος, και ο προϊστάμενος Στρατηγικού Σχεδιασμού κ. Αθ. Καρλής) παρουσίασε το επενδυτικό πρόγραμμα του ΟΛΠ ΑΕ (ξενοδοχείο 5*, θεματικά πάρκα, επέκταση και ανωδομές λιμένος κρουαζιέρας) καθώς και τις ανάγκες και δυνατότητες συνεργασίας σε τομείς της λιμενικής βιομηχανίας.

Και οι δύο πλευρές αποδέχθηκαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους με ανταλλαγή πληροφοριών και ενδιαφερόντων, οι οποίες θα μπορούσαν να λάβουν μορφές γενικότερων συνεργασιών μετά την ολοκλήρωση των μελετών για το εθνικό λιμενικό σύστημα.
 
Σημειώνεται ότι με συμβάσεις παραχώρησης εκτελούνται ή βρίσκονται σε διαγωνιστική διαδικασία τέσσερα έργα στο λιμάνι του ΟΛΠ ΑΕ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024