Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Αιθιοπία… στην Αθήνα

Η Αιθιοπία… στην Αθήνα

Στο ελληνικό κοινό ξεκινάει την εκστρατεία γνωριμίας και προώθησής της ως τουριστικός προορισμός η Αιθιοπία, στις 18 Ιουνίου, 08:30μμ, στο αιθιοπικό εστιατόριο της Αθήνας AXUM, με το μήνυμα “Αιθιοπία – […]

Στο ελληνικό κοινό ξεκινάει την εκστρατεία γνωριμίας και προώθησής της ως τουριστικός προορισμός η Αιθιοπία<.>, στις<...> 18 Ιουνίου, 08:30μμ, στο αιθιοπικό εστιατόριο της Αθήνας AXUM, με το μήνυμα "Αιθιοπία – Η Χώρα του Μυστηρίου και των Αντιθέσεων".

Η εκδήλωση αυτή που έχει την υποστήριξη του Προξενείου της Αιθιοπίας στην Ελλάδα, του Οργανισμού Τουρισμού της Αιθιοπίας και της Ethiopian Airlines, αποτελεί την πρώτη επίσημη προσπάθεια για την ευρύτερη γνωριμία των ανθρώπων του τουρισμού και των ΜΜΕ με αυτή τη γοητευτική και μυστηριώδη χώρα.

Χαμένη μέσα στα βουνά και περήφανη στο υψόμετρο της η Αιθιοπία μπορεί να ανταμείψει τον επισκέπτη της με περισσότερους από ένα τρόπους. Γι αυτό που είναι… Μια χώρα σε άλλη Ήπειρο, ανεπιτήδευτη, ράθυμη, γεμάτη αντιθέσεις. Μια χώρα όπου κυριολεκτικά συσσωρεύονται ιστορίες μύθοι και τρόποι ζωής από τα τελευταία χίλια χρόνια μέχρι σήμερα.

Η χώρα ολόκληρη είναι μια συνεχής πηγή εκπλήξεων και νέων εμπειριών. Όπου και να πάει κανείς θα βρεθεί μπροστά σε τρόπους ζωής που πηγάζουν χιλιάδες χρόνια πίσω. Η φυσική ομορφιά της χώρας και οι εναλλαγές των τοπίων εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή τον επισκέπτη που θα βρεθεί μπροστά σε καταπληκτικούς γεωλογικούς σχηματισμούς, λίμνες σε κρατήρες ηφαιστείων, εύφορες πεδιάδες, σαβάνες, πάρκα άγριων ζώων, εξαιρετικά αξιοθέατα και ιστορικούς τόπους που δείχνουν την αρχαιότατη και περήφανη ιστορία της Αιθιοπίας, μια και είναι από τις ελάχιστες αφρικανικές χώρες που δεν έγιναν ποτέ αποικία.

Την προώθηση της Αιθιοπίας στην Ελλάδα έχει αναλάβει η εταιρία INTRO Marketing & Consulting.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024