Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ σέρβική μόδα στο ξενοδοχείο Premier Luxury Mountain Resort
Το ελληνικό ξενοδοχείο είναι ένα από τα πολυτελέστερα του Μπάνσκο

Η σέρβική μόδα στο ξενοδοχείο Premier Luxury Mountain Resort

Ένα από τα μεγαλύτερα events της σέρβικης μόδας, θα διοργανωθεί φέτος στο ελληνικό ξενοδοχείο Premier Luxury Mountain Resort, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Η εταιρία μόδας Select διοργανώνει δύο φορές το […]

Ένα από τα μεγαλύτερα events της σέρβικης μόδας, θα διοργανωθεί φέτος στο ελληνικό ξενοδοχείο Premier Luxury Mountain Resort, στο<...> Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Η εταιρία μόδας Select διοργανώνει δύο φορές το χρόνο το “Fashion Selection”, κατά το οποίο τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας από τη Σερβία αλλά και το εξωτερικό, παρουσιάζουν τις τελευταίες collection για έναν ολόκληρο μήνα με περισσότερες από 70 επιδείξεις.

Εδώ και τέσσερα χρόνια, τα events κορυφώνονται με ένα ειδικό event, το “Fashion Travel”, το οποίο ξεκίνησε το 2006. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο concept, το οποίο δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από τη Μόδα, αλλά αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό καραβάνι με τα πιο αντιπροσωπευτικά ΜΜΕ της Σερβίας και VIPΆs όπως ηθοποιούς, αθλητές, πολιτικούς και μουσικούς. Το Fashion Travel αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής στην οποία πραγματοποιείται.

Για τη φιλοξενία του Fashion Travel έχει επιλεγεί φέτος το Premier Luxury Mountain Resort στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Το Fashion Travel θα πραγματοποιηθεί από τις 21 ως τις 24 Οκτωβρίου 2010, ενώ στις 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας, όπου θα παρουσιαστούν οι τελευταίες collection των εταιριών AMC Fashion, Hummel και των υποδημάτων Krissbo, και επίσημο cocktail. Το όλο Fashion Travel θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το ελληνικό Premier Luxury Mountain Resort, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του Μπάνσκο, συνδυάζοντας μοναδικά τις ξεχωριστές εγκαταστάσεις του αλλά και τις 5* υπηρεσίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024