Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςIFTO: Ακόμη και το ποδόσφαιρο επηρεάζει τον τουρισμό

IFTO: Ακόμη και το ποδόσφαιρο επηρεάζει τον τουρισμό

Τα γενικότερα στοιχεία για την τουριστική κίνηση δείχνουν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΤ, μια γενικότερη μείωση μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου κατά την παγκόσμια οικονομική κατάσταση που κατά τον […]

Τα γενικότερα στοιχεία για την τουριστική κίνηση δείχνουν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΤ, μια γενικότερη μείωση<...> μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου κατά την παγκόσμια οικονομική κατάσταση που κατά τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (WTO<.>) είναι η μεγαλύτερη μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.

Κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού, στην οποία συμμετέχει και ο ΕΟΤ, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Tour Operators, IFTO, κ. Martin Brackenbury δήλωσε ότι μέσα σε αυτή τη γενικότερη κρίση, η Ελλάδα τα πάει πολύ καλά ενώ π.χ. η Μεγάλη Βρετανία θα έχει μια μείωση του 15% στους τουρίστες που στέλνει διεθνώς. Η χώρα μας αντίθετα παρουσιάζει μια σταθερότητα και τάσεις αύξηση από αυτή την αγορά.

Κατά τον κ. Brackenbury, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου θα δημιουργήσει, επίσης μια μείωση τον Ιούνιο σε όλους τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Κατά την IFTO η χρονιά αυτή θα κλείσει με αρνητική επίδραση σχεδόν για όλους τους προορισμούς και ειδικότερα για την Ισπανία, την Αίγυπτο, την Κύπρο ενώ θα ωφεληθούν οι περιοχές που μπορεί να πάει κανείς με αυτοκίνητο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024