Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜεγάλη προβολή της Ελλάδας σε κεντρική περιοχή της Μεγάλης Βρετανίας

Μεγάλη προβολή της Ελλάδας σε κεντρική περιοχή της Μεγάλης Βρετανίας

Με την ευκαιρία της απευθείας σύνδεσης της Αθήνας με το Μπέρμινγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, βρέθηκαν για μια εβδομάδα στην Αθήνα, οκτώ δημοσιογράφοι από το Μπέρμινγχαμ και δύο παραγωγοί του μεγαλύτερου […]

Με την ευκαιρία της απευθείας σύνδεσης της Αθήνας με το Μπέρμινγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, βρέθηκαν για μια εβδομάδα στην<...> Αθήνα, οκτώ δημοσιογράφοι από το Μπέρμινγχαμ και δύο παραγωγοί του μεγαλύτερου τοπικού ραδιοσταθμού BRMB με στόχο να αναμεταδίδουν ζωντανά στον αέρα τις εντυπώσεις τους.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, τα κοντινά θέρετρα και τις παραλίες της Αττικής. Ταυτόχρονα, συμμετείχαν καθημερινά στην παραγωγή ενός τρίωρου ραδιοφωνικού μαγκαζίνο με θέμα την ελληνική πρωτεύουσα το οποίο αναμεταδιδόταν ζωντανά στο Μπέρμινγχαμ από τον BRMB τοποθετώντας την Αθήνα στην επιλεγμένη λίστα δημοφιλών προορισμών του ραδιοστασθμού.

Την πρωτοβουλία του ραδιοσταθμού επικρότησε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού σε σχετικό δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν των Βρετανών επισκεπτών.

Η νέα πτήση της British Airways ξεκίνησε την πρώτη Ιουνίου και θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη, Πέμπτη, και Σάββατο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024