Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚοινά πακέτα Ελλάδας Αιγύπτου εξετάζουν Αβραμόπουλος και Sharaf

Κοινά πακέτα Ελλάδας Αιγύπτου εξετάζουν Αβραμόπουλος και Sharaf

Θέματα που αφορούν στις αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, αλλά και τη δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων για προσέλκυση τουριστών που θα προέρχονται κυρίως από την Ασία (Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία), συζήτησαν εχθές ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος, με τον Αιγύπτιο υπουργό Μεταφορών…

Θέματα που αφορούν στις αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, αλλά και τη δημιουργία<...> κοινών τουριστικών πακέτων για προσέλκυση τουριστών που θα προέρχονται κυρίως από την Ασία (Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία), συζήτησαν εχθές ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος, με τον Αιγύπτιο υπουργό Μεταφορών, Δρ. Essam A. Sharaf, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο κ. Αβραμόπουλος, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον ομόλογό του υπουργό Τουρισμού της Αιγύπτου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024