Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤα θρησκευτικά μνημεία της Δυτικής Θράκης και της Ανατολικής Θράκης παρουσιάζονται μέσα από την έντυπη

Τα θρησκευτικά μνημεία της Δυτικής Θράκης και της Ανατολικής Θράκης παρουσιάζονται μέσα από την έντυπη

Τα θρησκευτικά μνημεία της Δυτικής Θράκης και της Ανατολικής Θράκης παρουσιάζονται μέσα από την έντυπη και την ηλεκτρονική μορφή του οδηγού που δημιούργησε και υλοποίησε στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος το […]

Τα θρησκευτικά μνημεία της Δυτικής Θράκης και της Ανατολικής Θράκης παρουσιάζονται μέσα από την έντυπη και την ηλεκτρονική μορφή του οδηγού που δημιούργησε και υλοποίησε στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος το Δίκτυο Δήμων Ελλάδας – Τουρκίας -Βουλγαρίας “Πόλις” με στόχο την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού. Το πρόγραμμα ελληνοτουρκικού πολιτικού διαλόγου υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δικτύου “Πόλις” με την Ένωση Δήμων Τουρκίας “Trakyakent”. Περιελάμβανε μια σειρά από ολοκληρωμένες και δομημένες παρεμβάσεις οι οποίες αποσκοπούσαν στη δημιουργία ενός κοινού τουριστικού προϊόντος για τις περιοχές της Δυτικής -Ανατολικής Θράκης και την προβολή των κοινών χαρακτηριστικών κληρονομιάς των δυο περιοχών.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024