Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜέχρι τέλη Μαρτίου η επιστροφή αρχαιοτήτων από το Μουσείο Γκετί

Μέχρι τέλη Μαρτίου η επιστροφή αρχαιοτήτων από το Μουσείο Γκετί

Συμφωνία επιστροφής στην Ελλάδα των υπολοίπων δύο διεκδικούμενων αρχαιοτήτων από το Μουσείο Getty υπέγραψαν το απόγευμα της Τρίτης ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Χρήστος Ζαχόπουλος και ο διευθυντήςτου […]

Συμφωνία επιστροφής στην Ελλάδα των υπολοίπων δύο διεκδικούμενων αρχαιοτήτων από το Μουσείο Getty υπέγραψαν το απόγευμα της Τρίτης ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Χρήστος Ζαχόπουλος και ο διευθυντής<…>του Μουσείου Getty, Michael Brand. Η συμφωνία προβλέπει την επιστροφή των αρχαιοτήτων μέχρι το τέλος Μαρτίου 2007 και επιβεβαιώνει το κλίμα εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης μεταξύ των δύο μερών. Πρόκειται για το χρυσό στεφάνι της Μακεδονίας και της Κόρης από παριανό μάρμαρο.

Την αντιπροσωπεία του ΥΠΠΟ στην προχτεσινή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού, αποτελούσαν οι κ.κ. Χρήστος Ζαχόπουλος, γενικός γραμματέας, Δρ. Βιβή Βασιλοπούλου, γενική διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Κώστας Κυριόπουλος, νομικός σύμβουλος, Δρ. Ειρήνη Σταματούδη, δικηγόρος, Αλέξης Κωνσταντόπουλος, διπλωματικός σύμβουλος. Την αντιπροσωπεία του Μουσείου Γκετί αποτελούσαν οι κ.κ. Michael Brand, Διευθυντής, Luis Li, δικηγόρος, Natalie Stone, δικηγόρος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024