Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ ΠΟΤ καταδικάζει την τρομοκρατική ενέργεια στο Μαρακές
Ο τουρισμός αποτελεί έναν κρίσιμο τομέα για το Μαρόκο

Ο ΠΟΤ καταδικάζει την τρομοκρατική ενέργεια στο Μαρακές

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) είναι βαθιά συγκλονισμένος από τη βομβιστική επίθεση στην καφετέρια Argana, στην πλατεία Djemaa el-FNA του Μαρακές, στο Μαρόκο. Εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας τουρισμού, ο UNWTO μεταφέρει την αμέριστη συμπάθειά του…

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) είναι βαθιά συγκλονισμένος από τη βομβιστική επίθεση στην καφετέρια Argana, στην πλατεία Djemaa el-FNA<...> του Μαρακές, στο Μαρόκο. Εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας τουρισμού, ο UNWTO μεταφέρει την αμέριστη συμπάθειά του προς την κυβέρνηση του Μαρόκου και τη δέσμευσή του να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνη κρίνει αναγκαίο.

“Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων”, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του UNWTO, Taleb Rifai. “Είμαι συγκλονισμένος από αυτήν την πράξη βίας και επιθυμούμε να μεταβιβάσουμε την πλήρη υποστήριξη του Οργανισμού στο Μαρόκο”.

Ο UNWTO πιστεύει ότι αυτό το φρικτό περιστατικό δε θα αποτρέψει όλους εκείνους που επιθυμούν να επισκεφθούν το Μαρόκο και ότι ο τουρισμός, που αποτελεί έναν κρίσιμο τομέα για τη χώρα, θα συνεχίσει να ευδοκιμεί, όπως έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Αυτή η μεμονωμένη επίθεση δεν πρέπει να επηρεάσει έναν από τους πιο γνωστούς και σταθερούςς τουριστικούς προορισμούς της βόρειας Αφρικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024