Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣημαντικές συμμετοχές και θέματα στο σεμινάριο του ΣΕΤΕ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Σημαντικές συμμετοχές και θέματα στο σεμινάριο του ΣΕΤΕ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Τριάντα συμμετέχοντες, από 10 χώρες, θα λάβουν μέρος στο 1ο Παγκόσμιο “Tourism Association Seminar”, που διοργανώνει ο ΣΕΤΕ σε συνεργασία με το WTOBC

Τριάντα συμμετέχοντες, από 10 χώρες, θα λάβουν μέρος στο 1ο Παγκόσμιο “Tourism Association Seminar”, που διοργανώνει ο<...> ΣΕΤΕ σε συνεργασία με το WTOBC (World Tourism Organization Business Council). Το σεμινάριο θα γίνει στην Ρόδο, 24 – 25 Νοεμβρίου 2003, στο ξενοδοχείο Sofitel Capsis.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενώσεις και συνδέσμους του τουρισμού σε όλο τον κόσμο. Κύρια θέματα της διήμερης εκδήλωσης θα είναι: Στρατηγικές Επαγγελματικής Δικτύωσης, Δημόσιες Σχέσεις / ΜΜΕ, προσέλκυση μελών, πολιτικές εισφορών μελών και διαχείριση βάσεων δεδομένων. Κατά την διάρκεια των workshops, τα στελέχη των τουριστικών συνδέσμων και ενώσεων θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τους τρόπους που χρησιμοποιούν ή σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν σε τρέχουσες προκλήσεις όπως “Επικοινωνιακές στρατηγικές σε περίοδο κρίσης”, “Βελτίωση αποτελεσματικότητας με τη χρήση νέων τεχνολογιών” και “Ανάπτυξη και χρήση δεικτών αποδοτικότητας για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς”.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση για τη συνολική προσφορά τους στην ανάπτυξη του διεθνούς τουρισμού, στους κ.κ. Martin Brackenbury και Jose Antonio Ferreiro, τ. Πρόεδρο ΔΣ και τ. Διευθύνοντα Σύμβουλο του WTOBC, αντίστοιχα.

Το σεμινάριο γίνεται με την ευγενική χορηγία των Sofitel Capsis Convention Centres & Resort Hotels, Rhodes, Atrium Palace Resort Hotel, Rodos Express S.A. Travel Service, και TravelDailyNews.com .

Επίσημοι αερομεταφορείς, Ολυμπιακή Αεροπορία και Aegean Airlines.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024