Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτο θρησκευτικό τουρισμό επενδύει ο Δήμος Σωτήρας Κύπρου
Θρησκευτικός Τουρισμός

Στο θρησκευτικό τουρισμό επενδύει ο Δήμος Σωτήρας Κύπρου

Σκοπός του Δήμου Σωτήρας είναι να καταστεί η Σωτήρα σημαντικός τουριστικός προορισμός.

Σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού θα επενδύσει ο Δήμος Σωτήρας και για το σκοπό αυτό ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο είχαν πρόσφατα συνάντηση με λειτουργούς του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

Όπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Σωτήρας κ. Γιώργος Τάκκας “η Σωτήρα θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες και τα 12 εκκλησάκια που διαθέτει και σύντομα αναμένουμε να καταστούμε ένας από τους Δήμους που θα έχουν σημαντικό θρησκευτικό τουρισμό από διάφορες χώρες της Ευρώπης, της Ρωσίας και αλλού”.

Και πρόσθεσε: “Στον σχεδιασμό της Σωτήρας ως τουριστικός προορισμός εντάσσεται και το ολοκαίνουριο παραλιακό εστιατόριο της Αγίας Θέκλας, το ανανεωμένο παραλιακό μέτωπο, τα φυσικά μονοπάτια αλλά και οι γαστρονομικές προτάσεις”.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, “οι λειτουργοί του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους ως προς τα γοργά βήματα προόδου που σημειώνει η Σωτήρα και τις προοπτικές που ανοίγονται προς την προσέλκυση του τουριστικού ρεύματος”.

“Σκοπός μας” κατέληξε ο κ. Τάκκας “είναι να καταστήσουμε τη Σωτήρα σημαντικό τουριστικό προορισμό και για τον σκοπό αυτό θα συνεργαστούμε με τους γύρω Δήμους και Κοινότητες προκειμένου να ισχυροποιήσουμε τον ρόλο μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024