Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνεχίζει τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού η Delta

Συνεχίζει τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού η Delta

Aυτό το μήνα, που έχει ανακηρυχθεί Μήνας Εθνικής Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, η Delta Air Lines συνεχίζει τις προσπάθειές της να αφυπνίσει το ενδιαφέρον και να συγκεντρώσει χρήματα […]

Aυτό το μήνα, που έχει ανακηρυχθεί Μήνας Εθνικής Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, η Delta Air Lines συνεχίζει τις προσπάθειές της να αφυπνίσει το ενδιαφέρον και να συγκεντρώσει χρήματα για την οικονομική υποστήριξη<...>του Αμερικανικού Ιδρύματος Ερευνών για τον Καρκίνο του Μαστού (Breast Cancer Research Foundation/ BCRF), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στη χρηματοδότηση καινοτόμων κλινικών και βιολογικών ερευνών για την ανακάλυψη μεθόδων πρόληψης και θεραπείας του καρκίνου του μαστού.

Μέσω των προσπαθειών συγκέντρωσης χρημάτων του προγράμματος «Force for Global Good» της Delta, που ενώνει τους υπαλλήλους και πελάτες της αεροπορικής εταιρίας σε φιλανθρωπικές προσπάθειες και δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο, και του Ιδρύματος «The Delta Foundation», του φιλανθρωπικού οργανισμού της Delta που υποστηρίζει κοινότητες όπου ζουν και εργάζονται οι πελάτες και υπάλληλοι της Delta ανά τον κόσμο υπό την αιγίδα της DFFGG, η Delta συμβάλλει στη χρηματοδότηση του έργου μιας ομάδας ειδικών επιστημόνων, στην οποία συμμετέχουν και οι ερευνητές Δρ. Ian Smith και Δρ. Mitch Dowsett του Royal Marsden Hospital και του Ινστιτούτου Ερευνών για τον Καρκίνο (Institute of Cancer Research), στο Λονδίνο, Αγγλία. Στόχος του έργου των Smith και Dowsett είναι να διαγνώσουν με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια ποιοι ασθενείς ενδέχεται να επωφεληθούν περισσότερο (ή είναι πιο ανθεκτικοί) σε μια ομάδα ορμονών που είναι γνωστές ως «ορμονικοί υποδοχείς των κυττάρων» (aromatase inhibitors), που έχουν χρησιμοποιηθεί στην ορμονοθεραπεία γυναικών που βρίσκονται στην προ-εμμηνόπαυση και σε πρώιμο στάδιο καρκίνου του μαστού.

Eπιπλέον, στη διάρκεια του τρέχοντος μηνός, η Delta πουλά προς 2 δολάρια το ποτήρι το χαρακτηριστικό ροζ προϊόν που φέρει την υπογραφή της, τη ροζ λεμονάδα, σε πελάτες που επιβαίνουν σε όλες τις πτήσεις της Delta ανά την υφήλιο. Τόσο οι ιπτάμενοι συνοδοί όσο και το προσωπικό εδάφους της Delta αγοράζουν και αυτοί με τη σειρά τους και προσφέρουν ροζ γραβάτες, μαντίλια, διακοσμητικά τσέπης και μπλουζάκια, προκειμένου να εγείρουν το ενδιαφέρον για τον σκοπό αυτό. Τα καθαρά κέρδη από αυτές τις αγορές των ροζ προϊόντων και της ροζ λεμονάδας θα ενισχύσουν το BCRF. Επίσης, κάθε Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, οι υπάλληλοι της Delta έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να φορέσουν jeans με τα ειδικά σχεδιασμένα για την Delta και το BCRF φανελάκια T-shirt, δωρίζοντας 5 δολάρια, με όλα τα κέρδη να προσφέρονται σε ενίσχυση του BCRF. Στη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων του Οκτωβρίου, οι πελάτες και υπάλληλοι της Delta είχαν ήδη συνεισφέρει χιλιάδες δολάρια στο σκοπό αυτό.

«Αυτή είναι η 3η χρονιά που η Delta και οι περίπου 50.000 υπάλληλοί της ανά τον κόσμο συνεχίζουν να υποστηρίζουν το Breast Cancer Research Foundation, έναν οργανισμό που εργάζεται ακατάπαυστα προς την εκπλήρωση της αποστολής του, την πρόληψη και την ανακάλυψη θεραπείας για τον καρκίνο του μαστού», δήλωσε ο κ. Tim Mapes, Αντιπρόεδρος Marketing της Delta και Πρόεδρος του Ιδρύματος Delta Foundation. «Αυτή η ασθένεια επηρεάζει και αφορά πολλούς από τους πελάτες και υπαλλήλους μας, καθώς και τις οικογένειες και φίλους τους και είμαστε βαθιά δεσμευμένοι στην αρωγή για τη συγκέντρωση χρημάτων αλλά και στην ενημέρωση για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, που μια μέρα, θα οδηγήσει και στην θεραπεία του».

Από το 2005, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση του Ροζ Αεροσκάφους, η Delta έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 450.000 δολάρια για το BCRF, μέσω δωρεών από πελάτες, υπαλλήλους και το Delta Foundation. To ροζ – λευκό Boeing 757 της Delta πετάει όλο το χρόνο, προκειμένου να συνεχίσει να εγείρει το ενδιαφέρον του κοινού για το σκοπό. Το αεροσκάφος φέρει στην ουρά του και κοντά στην θύρα επιβίβασης τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, έμβλημα του BCRF.

Επιπλέον, αυτή τη χρονιά το BCRF είναι επίσημος συνεργάτης του ιδρύματος «Force for Global Good» της Delta, που αξιοποιεί το παγκόσμιο δίκτυο εθελοντών υπαλλήλων της Delta και την περιουσία του ιδρύματος «The Delta Foundation». To BCRF είναι ο 3ος συνεργάτης της οργάνωσης «Force for Global Good» της Delta. H αεροπορική εταιρία λανσάρισε το πρόγραμμα τον Δεκέμβριο του 2006 με τον πρώτο συνεργάτη της, το ίδρυμα «Habitat for Humanity International». Τον Απρίλιο του 2007 η Delta ανακοίνωσε τον 2ο συνεργάτη της, «The Conservation Fund» (Ταμείο Διατήρησης Φυσικής Κληρονομιάς), έναν κορυφαίο μη κερδοσκοπικό οργανισμό περιβαλλοντικής προστασίας αφιερωμένο στην προστασία των υδάτινων και χερσαίων πόρων. Τον Ιούνιο του 2007, η Delta έγινε η πρώτη αμερικανική αεροπορική εταιρία που προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα αντισταθμίσματος των εκπομπών άνθρακα που σχετίζονται με το αεροπορικό ταξίδι, μέσω της συνεργασίας με τον οργανισμό «The Fund».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024