Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞεκινά αύριο η έκθεση ATF στο Μανάντο της Ινδονησίας
Το φετινό θέμα της ATF είναι ASEAN – Tourism For A Global Community Of Nations

Ξεκινά αύριο η έκθεση ATF στο Μανάντο της Ινδονησίας

ATF – ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ξεκινά αύριο η τουριστική έκθεση Asean Tourism Forum, που γίνεται φέτος στο Μανάντο της Ινδονησίας, στην οποία έχουν προσκληθεί περισσότεροι από 400 αγοραστές buyers από όλον τον κόσμο.

ATF – ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Με στόχο την προώθηση της Νοτιονατολικής Ασίας, μιας πολυπολυτισμικής περιοχής, ξεκινά αύριο η τουριστική έκθεση Asean Tourism Forum, που γίνεται φέτος στο Μανάντο της Ινδονησίας. Η ATF 2012 TRAVEX θα παρουσιάσει πάνω από 450 περίπτερα εκθέσεων και 300 εταιρείες, που προέρχονται από τα 10 κράτη-έθνη – Μπρουνέι, Καμπότζη, Ινδονησία, Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος, Μαλαισία, Μιανμάρ, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ. Επίσης, όπως κάθε χρόνο έχουν προσκληθεί περισσότεροι από 400 αγοραστές buyers από όλον τον κόσμο, με σταθερό ενδιαφέρον για την αγορά της ASEAN, δηλαδή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η έκθεση προσελκύει συμμετοχές από διεθνής οργανισμούς, με στόχο τις μελλοντικές συνεργασίες με την περιοχή που καλύπτει, την ενημέρωση για το τουριστικό της προϊόν, και την εξοικείωση με τον πολιτισμό της Νοτιοανατολικής Ασίας. Φέτος, έχει το θέμα “ASEAN – Tourism For A Global Community Of Nations”.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το ATF είναι μια συλλογική προσπάθεια να προωθηθεί η περοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας ως τουριστικός προορισμός. Η ετήσια έκθεση που γίνεται κάθε φορά και σε διαφορετική χώρα μεταξύ των 10 κρατών μελών της ASEAN καλεί τα τουριστικά στελέχη αυτών των κρατών να ανταλλάξουν ιδέες, να εξετάσουν την πορεία του τουρισμού στην περιοχή, και τέλος όλοι μαζί να συνάψουν προτάσεις, ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω τον τουρισμό στην περιοχή τους. Κάθε χρόνο η έκθεση γίνεται και σε διαφορετική χώρα, ενώ φέτος, στο Μανάντο της Ινδονησίας, είναι 31η επέτειος της. Ξεκίνησε το 1981 από τη Μαλαισία και από τότε διοργανώνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Φέτος, αναμένεται να λάβουν μέρος στην έκθεση πάνω από 1.600 άτομα.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την περυσινή ATF.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024