Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΥπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς από την Emirates Airline

Υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς από την Emirates Airline

Η Emirates Airline καινοτομεί για άλλη μια φορά, παρέχοντας πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο, την Emirates’ Water Limousine, την υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, μέσωθαλάσσιας λιμουζίνας. Η πρωτοποριακή υπηρεσία […]

Η Emirates Airline καινοτομεί για άλλη μια φορά, παρέχοντας πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο, την Emirates’ Water Limousine, την υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, μέσω<...>θαλάσσιας λιμουζίνας. Η πρωτοποριακή υπηρεσία θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου, παράλληλα με την εκκίνηση των απευθείας πτήσεων της Emirates, από το Ντουμπάι στη Βενετία, τη πόλη η οποία φημίζεται παγκοσμίως για τα κανάλια της. Θα διατίθεται αποκλειστικά στους επιβάτες Πρώτης και Επιχειρηματικής Θέσης, οι οποίοι φθάνουν και αναχωρούν από το αεροδρόμιο της Βενετίας. Οι επιβάτες θα μεταφέρονται σε άνετα, μερικώς καλυμμένα, σκάφη Riva-style, από μία ειδική πλωτή γέφυρα δίπλα στο Διεθνή Αερολιμένα της Βενετίας.

Η σύντομη και γραφική διαδρομή από το αεροδρόμιο, στην Ιταλική Ηπειρωτική χώρα, μέσω της θάλασσας παρακάμπτει την κυκλοφοριακή συμφόρηση, που συχνά συναντάται στο δρόμο. Επίσης, η ξεχωριστή υπηρεσία Emirates’ Water Limousine θα επιτρέπει στους επιβάτες να φθάνουν στα ξενοδοχεία τους, χρησιμοποιώντας μόνο ένα μέσο μεταφοράς, αντί για δύο, καθώς μέχρι σήμερα, με την άφιξη τους στο αεροδρόμιο τους, απαιτείτο η επιβίβασή τους αρχικά σε αυτοκίνητο και ακολούθως σε δημόσιο θαλάσσιο ταξί, προκειμένου να φθάσουν στον προορισμό τους.

Ο κ. Al Ghaith, Executive Vice President, Commercial Operations Worldwide της Emirates, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νέα υπηρεσία της θαλάσσιας λιμουζίνας, από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις για τη διερεύνηση της δυνατότητας εφαρμογής της. Και έφθασε επιτέλους η στιγμή όπου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις για μία θαυμάσια και ξεχωριστή υπηρεσία προς τους ταξιδιωτών μας. `Αλλωστε, το γεγονός ότι η Βενετία συχνά αποκαλείται ως “υδάτινη πόλη”, καθίστα εύστοχη την επιλογή της Emirates να ενσωματώσει στις υπηρεσίες της το στοιχείο του νερού και την ευκολία που αυτό παρέχει ως προς την μετακίνηση».

Ο κ. Al Ghaith προσέθεσε: «Η Emirates έχει ένα ισχυρό ιστορικό, όσον αφορά στην παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών. Σήμερα, οι επιβάτες μας, και η αγορά γενικότερα, αναμένουν νέες ιδέες και αυτό ακριβώς δημιουργήσαμε στην Βενετία. Προσδοκούμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία θα αποτελέσει ένα δημοφιλή, ξεκούραστο τρόπο για την έναρξη ή το τέλος ενός ταξιδιού».

Η υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο με την «θαλάσσια λιμουζίνα» θα τεθεί σε ισχύ αρχικά σε δοκιμαστική βάση και θα αναθεωρηθεί έπειτα από τρεις μήνες.

Η Βενετία θα καταστεί η τρίτη πύλη της Emirates στην Ιταλία, σε συνέχεια των ήδη καθημερινών υπηρεσιών προς Μιλάνο και Ρώμη. Η νέα υπηρεσία, η οποία θα παρέχεται πέντε φορές την εβδομάδα, θα συνδέσει την υδάτινη περιοχή, περιμετρικά της Βενετίας, συμπεριλαμβανομένων των ιταλικών πόλεων της Βερόνα, της Τεργέστης, της Φλωρεντίας και της Μπολόνια, καθώς επίσης και της όμορης χώρας, Σλοβενίας, με το διεθνές δίκτυο της Emirates, μέσω του Ντουμπάι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Emirates θα ενισχύσει τις πτήσεις της στην Ιταλία, με την προσθήκη ενός αεροσκάφους Airbus A330-200, προσφέροντας εβδομαδιαίως δυνατότητα χωρητικότητας περίπου 2.000 θέσεων, και μεταφοράς φορτίου 91 τόνων προς κάθε κατεύθυνση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024