Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί10 εκατομμύρια λίρες για τον τουρισμό της Κύπρου με απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου

10 εκατομμύρια λίρες για τον τουρισμό της Κύπρου με απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου

Δέκα εκατομμύρια λίρες για στήριξη του τουρισμού της Κύπρου ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του την περασμένη Τετάρτη. Η απόφαση αυτή στηρίζεται σε σχετική πρόταση του υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας […]

Δέκα εκατομμύρια λίρες για στήριξη του τουρισμού της Κύπρου ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο<...> σε συνεδρίασή του την περασμένη Τετάρτη. Η απόφαση αυτή στηρίζεται σε σχετική πρόταση του υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Νίκο Ρολάνδη για ενίσχυση του τουρισμού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της κυπριακής εφημερίδας 'Σημερινή', πέραν του ποσού των 4 εκατ. λιρών που είχε αποφασίσει σε προηγούμενη συνεδρία και παρόλη την αρχική αντίδραση μερικών υπουργών, που θεωρούν ότι κάποια από τα συγκεκριμένα μέτρα θα επιβαρύνουν άλλους τομείς της οικονομίας του τόπου, αποφασίσθηκε να δοθεί επιπρόσθετο κονδύλι ύψους πεντέμισι εκατομμυρίων λιρών για τη διαφημιστική καμπάνια στο εξωτερικό.

Για την εξεύρεση του συνολικού κονδυλίου των δέκα εκατομμυρίων λιρών για πρόσθετη διαφήμιση στο εξωτερικό, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύσταση ειδικής επιτροπής αποτελούμενης από τους υπουργούς Οικονομικών, Εμπορίου, Συγκοινωνιών και Υγείας.

Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου χαρακτηρίστηκε από τουριστικούς παράγοντες ως θετικό βήμα στήριξης του τουρισμού, ώστε η Κύπρος να μπορέσει να μεταβιβάσει τα μέτρα στους διοργανωτές ταξιδιών πριν τα μέσα Δεκεμβρίου, για να τη συμπεριλάβουν στα τουριστικά τους πακέτα για το 2002.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024