Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑισιόδοξα τα μηνύματα για την νέα τουριστική περίοδο στο νομό Λασιθίου

Αισιόδοξα τα μηνύματα για την νέα τουριστική περίοδο στο νομό Λασιθίου

Την αισιοδοξία του εξέφρασε σχετικά με την πληρότητα των ξενοδοχείων του νομού Λασιθίου ο κ. Εμμ. Κριτσωτάκης πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν. Λασιθίου σε συνέντευξη του σε δημοσιογράφο του Ραδιοθαλάμου […]

Την αισιοδοξία του εξέφρασε σχετικά με την πληρότητα των ξενοδοχείων του νομού Λασιθίου ο κ. Εμμ. Κριτσωτάκης πρόεδρος<...> του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν. Λασιθίου σε συνέντευξη του σε δημοσιογράφο του Ραδιοθαλάμου Λασιθίου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Κριτσωτάκης δήλωσε ότι "αρχικά υπήρξε πρόβλημα, αναφέρομαι στις κρατήσεις και τα στοιχεία που είχαμε μέχρι και το τέλος του Ιανουαρίου συγκριτικά με το προηγούμενο έτος, εντούτοις το κλίμα ανατράπηκε. Έτσι, αν συγκριτικά με το 2000 σε ένα ξενοδοχείο είχαμε 1.000 κρατήσεις μέχρι τον Μάρτιο φέτος έχουμε 990, αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά κινούμαστε στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι".

Όμως για τα έργα διαφόρων δημοσίων οργανισμών που αυτή την στιγμή πραγματοποιούν έργα μέσα στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου, ο κ. Κριτσωτάκης εξέφρασε τον προβληματισμό του. Η εικόνα που μένει στον επισκέπτη είναι αρνητική, και προκύπτει δήλωσε ο κ. Κριτσωτάκης "από τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί αλλά και την αρνητική όψη του κέντρου της πόλης και όλα αυτά 'ενόψει των εορτών του Πάσχα'. Χρειάζεται περισσότερη πίεση από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου προς τους Οργανισμούς έτσι ώστε να προλάβουμε μια μεγαλύτερη αρνητική κατάσταση για την Πόλη."

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024