Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΑίσθηση προκάλεσε η παρουσίαση της 70ης ΔΕΘ στο Βόρειο Αιγαίο

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσίαση της 70ης ΔΕΘ στο Βόρειο Αιγαίο

Το αυξημένο ενδιαφέρον των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων και επιχειρήσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προκάλεσε η παρουσίαση της 70ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης από το διευθύνοντα σύμβουλο της Helexpo κ. Θέμη Καρτσιώτη

Το αυξημένο ενδιαφέρον των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων και επιχειρήσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προκάλεσε<…>η παρουσίαση της 70ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης από το διευθύνοντα σύμβουλο της Helexpo κ. Θέμη Καρτσιώτη, και ιδιαίτερα η ανακοίνωση της πρόσκλησης σημαντικού αριθμού εμπορικών επισκεπτών από τις 30 χώρες που περιβάλλουν την Ελλάδα, τις οποίες και τιμά.

Σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε προχτές, στο Επιμελητήριο Λέσβου, με τη συμμετοχή φορέων από τη Λέσβο, τη Σάμο, την Ικαρία, τη Χίο και τη Λήμνο, στο πλαίσιο της προσπάθειας της διοίκησης της Helexpo να αποκαταστήσει τη σχέση ΔΕΘ – Ελλήνων, ο διευθύνων σύμβουλος της Ηεlexpo παρουσίασε το νέο πρόσωπο της διοργάνωσης, με τις καινοτομίες, τα εκθεσιακά αφιερώματα και τις παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους εκδηλώθηκε για τη νέα δράση Global Exchange. Τις καινοτομίες της 70ης ΔΕΘ εξήραν ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σέργιος Τσίφτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Θράσος Καλογρίδης και ο πρόεδρος των Ξενοδόχων του νησιού κ. Περικλής Αντωνίου, ενώ στο προσεχές διάστημα, η πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης θα `φιλοξενήσει` ένα αερόστατο, ύψους δέκα μέτρων, το οποίο αποτελεί και το σύμβολο της διοργάνωσης.

Στη συνέχεια, έγινε και η παρουσίαση της 21ης Philoxenia στην Ένωση Ξενοδόχων και στους τουριστικούς πράκτορες της περιφέρειας, με έμφαση στις νέες δραστηριότητες που προγραμματίζονται, όπως το ExpoPartenariat, με τη συμμετοχή εμπορικών επισκεπτών από τις 30 χώρες που περιβάλλουν την Ελλάδα, καθώς και από πέντε μεγάλες τουριστικές αγορές, όπως των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γερμανίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Κίνας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο συνέδριο για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης, στο αφιέρωμα στο Συνεδριακό τουρισμό με τη διοργάνωση ημερίδας και την πρόσκληση εξειδικευμένων εμπορικών επισκεπτών, καθώς και στη νέα στρατηγική e- marketing της Helexpo, που αναδεικνύει τη Philoxenia σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διεθνή εμπορική έκθεση τουρισμού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος παρουσίασης της 70ης ΔΕΘ στις 13 περιφέρειες της χώρας, σήμερα ο κ. Θέμης Καρτσιώτης θα παρουσιάσει τα στοιχεία της διοργάνωσης στους εκπροσώπους φορέων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Κέρκυρας και τη Δευτέρα, στους εκπροσώπους φορέων της Πελοποννήσου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Τριπόλεως.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του road shows για την 21η Philoxenia, θα γίνει σήμερα και η παρουσίαση της διοργάνωσης στους ξενοδόχους και τουριστικούς φορείς της Ρόδου και στη συνέχεια της Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024