Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑναγκαία η ενιαία δράση όλων των τουριστικών φορέων

Αναγκαία η ενιαία δράση όλων των τουριστικών φορέων

Σύμφωνη με την ίδρυση του Τουριστικού Επιμελητηρίου παρουσιάστηκε, μιλώντας στην εκπομπή Business and Travel, η διευθύντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤA) Aννα Ανυφαντή. Πιο συγκεκριμένα, η κα. […]

Σύμφωνη με την ίδρυση του Τουριστικού Επιμελητηρίου παρουσιάστηκε, μιλώντας<...> στην εκπομπή Business and Travel, η διευθύντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤA) Aννα Ανυφαντή.

Πιο συγκεκριμένα, η κα. Ανυφαντή τόνισε την αναγκαιότητα για ενιαία δράση όλων των τουριστικών φορέων, ενώ ζήτησε τη βελτίωση των προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών από το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης. Η διευθύντρια του ΗΑΤΤΑ σημείωσε ότι η ίδρυση του Τουριστικού Επιμελητηρίου -παρά τις αντιδράσεις των ξενοδόχων- αποτελεί μια ιστορική ρύθμιση στον τομέα του ελληνικού τουρισμού, καθώς σήμερα περισσότερο από ποτέ -δεδομένης της πραγματοποίησης των Ολυμπιακών Αγώνων- καθίσταται επιτακτική η από κοινού αντιμετώπιση των σχετικών ζητημάτων.

Επίσης, η κα Ανυφαντή επισήμανε στο Χάρη Ντιγριντάκη τη γενικότερη ανάγκη, αρχικά για δικτύωση και στη συνέχεια για συνένωση, μεγάλου αριθμού τουριστικών γραφείων, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις επιταγές του κλάδου. Η διευθύντρια της ΗΑΤΤΑ υποστήριξε ότι η συνένωση αυτών των επιχειρήσεων μπορεί να γίνει με τη μορφή των clusters. Πρόσθεσε ακόμη την ήδη ληφθείσα πρωτοβουλία από πλευράς του Συνδέσμου ίδρυσης Ανώνυμης Εταιρείας εκατό μελών. Αναμφισβήτητα, και αυτή η προσπάθεια, όπως τόνισε η κα. Ανυφαντή, χρήζει συνδρομής από την πολιτεία, ιδιαίτερα τώρα μέσω του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024