Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑλφα Εκθεσιακή: 12η Πανελλήνια (2η Πλωτή) Έκθεση «Τουριστικών Ειδών και Δώρων»

Αλφα Εκθεσιακή: 12η Πανελλήνια (2η Πλωτή) Έκθεση «Τουριστικών Ειδών και Δώρων»

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμμετοχή εκθετών απ’ όλη την Ελλάδα, στην 12η Πανελλήνια (2η Πλωτή) Έκθεση «Τουριστικών Ειδών και Δώρων», που διοργανώνει η Aλφα Εκθεσιακή. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από […]

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμμετοχή εκθετών απ’ όλη την Ελλάδα, στην 12η Πανελλήνια (2η Πλωτή) Έκθεση «Τουριστικών Ειδών και Δώρων», που διοργανώνει η Aλφα Εκθεσιακή<...>. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 9 έως και 16 Φεβρουαρίου στους χώρους του πλοίου Aπτερα.

Η πλωτή αυτή έκθεση, θα επισκεφθεί αρχικά την Ζάκυνθο και θα παραμείνει εκεί (κεντρικό λιμάνι) από 9 έως και 11/02. Εν συνεχεία, θα επισκεφθεί το λιμάνι της Κεφαλονιάς (Αργοστόλι) όπου θα παραμείνει από 12 έως και 13 /02 και θα συνεχίσει προς την Κέρκυρα (Νέο λιμάνι, από 14 έως και 16/02). Θα λειτουργεί καθημερινά, από 10.30π.μ. έως και 9.30μ.μ.

Η έκθεση, που πραγματοποιείται για 12η συνεχή χρονιά, σε 2.000τ.μ καθαρού εκθεσιακού χώρου (3.500 τ.μ. μικτός) συγκεντρώνει 75 εκθέτες, οι οποίοι και θα παρουσιάσουν πλήθος νέων ειδών και προϊόντων (τουριστικά, κεραμικά και μεταλλικά είδη, υφαντά, είδη λαϊκής τέχνης και δερμάτινα είδη, καπέλα, ενδύματα, φο μπιζού, κοσμήματα σε χρυσό κι ασήμι, διαφημιστικά είδη, είδη δώρων, αγάλματα, αρώματα, παπούτσια, σανδάλια, αξεσουάρ μόδας, γυαλιά ήλιου, ζώνες, μαγιό, σφουγγάρια, πετσέτες, τσάντες, αξεσουάρ μαλλιών, είδη συσκευασίας, ρολόγια, εκδόσεις, τουριστικοί οδηγοί και χάρτες, κ.ά.). Η έκθεση, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον τουλάχιστον 5.000 επισκεπτών/επαγγελματιών του χώρου.

Οι προηγούμενες διοργανώσεις χαρακτηρίσθηκαν ως ιδιαίτερα επιτυχείς. Aλλωστε, η «Πλωτή Έκθεση Τουριστικών Ειδών και Δώρων», ενώνει με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό και εξαιρετικά λειτουργικό τρόπο, τρεις διαφορετικές εκθεσιακές διοργανώσεις σε μία, ξεπερνώντας έτσι τα προβλήματα που δημιουργεί σε διοργανωτές και εκθέτες η διοργάνωση και η συμμετοχή- αντίστοιχα- σε τρεις εκθέσεις του ιδίου αντικειμένου, σε τρία διαφορετικά- γειτονικά όμως -νησιά και με κοντινές ημερομηνίες διοργάνωσης.

Ο διοργανωτής της έκθεσης, η Aλφα Εκθεσιακή, εταιρία με 12ετή πείρα στη διοργάνωση περιφερειακών Εκθέσεων, εξασφαλίζει οργανωμένη διαφημιστική προβολή για τους εκθέτες της, και πραγματοποιεί ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της κάθε εκθεσιακής διοργάνωσης.

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση, έχει προγραμματισθεί η απονομή τιμητικών πλακετών:


  • στην ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ για την καλή εξυπηρέτηση κατά την μεταφορά εκθετών και εκθεμάτων στους προορισμούς όπου και διοργανώνονται περιφερειακές εκθέσεις απ’ την Aλφα Εκθεσιακή και

  • στον κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά του στον τουριστικό κλάδο


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστά σε κάθε νησί (Ζάκυνθο- Κεφαλονιά- Κέρκυρα στις 9, 12 και 14 Φεβρουαρίου αντίστοιχα στις 19:30, παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, τοπικών φορέων και επαγγελματιών αλλά και του τοπικού Τύπου.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024