Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΞεκινά την Τετάρτη η 16η Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας και Αξεσουάρ
`Αλφα Εκθεσιακή

Ξεκινά την Τετάρτη η 16η Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας και Αξεσουάρ

Ανοίγουν την προσεχή Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2007, οι πύλες του εκθεσιακού κέντρου Helexpo Palace, όπου και θα φιλοξενηθεί έως και τις 14 του μηνός η 16η Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, […]

Ανοίγουν την προσεχή Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2007, οι πύλες του εκθεσιακού κέντρου Helexpo Palace, όπου και θα φιλοξενηθεί έως και τις 14 του μηνός η 16η Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας και Αξεσουάρ, που διοργανώνει<...>η εταιρία `Αλφα Εκθεσιακή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα. Η έκθεση φιλοδοξεί στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών επιχειρήσεων και στην ανανέωση της τουριστικής αγοράς, μιας αγοράς ιδιαίτερα σημαντικής για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

Η 16η Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας και Αξεσουάρ – Καλοκαίρι 2007, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες, όπως δημιουργούς ειδών λαϊκής τέχνης, εμπόρους έτοιμων ενδυμάτων, επιχειρήσεις τουριστικού εμπορίου και ειδών δώρου, αναμένεται, όπως και η επιτυχημένη διοργάνωση του 2006, να προσελκύσει υψηλό αριθμό εμπορικών επισκεπτών από όλη τη χώρα.

Οι συμμετέχοντες είναι επιχειρήσεις από όλη της Ελλάδα, όπως και το εξωτερικό, προσδίδοντας διεθνή χαρακτήρα στην έκθεση. Οι εκθέτες, κυρίως δημιουργοί ειδών λαϊκής τέχνης, εισαγωγείς ειδών δώρου, καθώς και βιοτέχνες ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ παρουσιάζουν καινούριες προτάσεις και είναι ανοιχτοί σε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες.

Σημειώνεται ότι η εκθεσιακή παρουσία της `Αλφα Εκθεσιακή με την Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων Λαϊκής Τέχνης, Μόδας και Αξεσουάρ, ξεκινά στην Αθήνα και ολοκληρώνεται με τις αντίστοιχες διοργανώσεις στην Κρήτη, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024