Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤελευταία μέρα για τις εκθέσεις εξοπλισμού και τουρισμού στην Κρήτη
`Αλφα Εκθεσιακή

Τελευταία μέρα για τις εκθέσεις εξοπλισμού και τουρισμού στην Κρήτη

Ολοκληρώνονται σήμερα η 8η Έκθεση Ξενοδοχειακού & Επαγγελματικού Εξοπλισμού και η 2η Έκθεση Τουρισμού – Αγροτουρισμού – Εναλλακτικού Τουρισμού, που πραγματοποιούνται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Κρήτηςαπό την `Αλφα Εκθεσιακή. […]

Ολοκληρώνονται σήμερα η 8η Έκθεση Ξενοδοχειακού & Επαγγελματικού Εξοπλισμού και η 2η Έκθεση Τουρισμού – Αγροτουρισμού – Εναλλακτικού Τουρισμού, που πραγματοποιούνται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Κρήτης<...>από την `Αλφα Εκθεσιακή. Η Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού διοργανώνεται για όγδοη συνεχή χρονιά και έχει πλέον αναδειχθεί σε θεσμό στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης για την Κρήτη, ενώ η έκθεση Τουρισμός – Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός διοργανώθηκε την περσινή χρονιά για πρώτη φορά και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ο άμεσος στόχος τον οποίο φιλοδοξεί να επιτύχει είναι να καλύψει το φάσμα των νέων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού και να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σύγχρονης τουριστικής οικονομίας.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν και πολλοί φορείς όπως η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Νομαρχία `Αρτας, η Νομαρχία Γρεβενών, η Νομαρχία Δράμας, η Νομαρχία Ηρακλείου, η Νομαρχία Ιωαννίνων, η Νομαρχία Μεσσηνίας, η Νομαρχία Φλώρινας κ.α.

Σημειώνεται πως η 8η Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού απευθύνεται σε επαγγελματίες, ενώ η 2η Έκθεση Τουρισμού – Αγροτουρισμού, Εναλλακτικού Τουρισμού είναι ανοικτή και στο κοινό. Οι ώρες λειτουργίας των εκθέσεων είναι καθημερινά 10:30 έως 21:00 και αναμένεται να προσελκύσουν και σήμερα πλήθος επισκεπτών.

Παράλληλα με τις εκθέσεις πραγματοποιήθηκε χτες, Κυριακή, και το 1ο Παγκρήτιο Συνέδριο Spa, το οποίο είχε ως σκοπό να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου για τις τάσεις της συγκεκριμένης αγοράς, την οργάνωση και τη λειτουργία τους καθώς και για τις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται στο χώρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024