Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΘετικές οι εντυπώσεις από τους πρώτους επισκέπτες της 15ης έκθεσης τουριστικών ειδών, δώρων, μόδας και αξεσουάρ

Θετικές οι εντυπώσεις από τους πρώτους επισκέπτες της 15ης έκθεσης τουριστικών ειδών, δώρων, μόδας και αξεσουάρ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν προχτές, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2006, τα εγκαίνια της 15ης Έκθεσης Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Μόδας και Αξεσουάρ,η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν προχτές, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2006, τα εγκαίνια της 15ης Έκθεσης Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Μόδας και Αξεσουάρ,<...>η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών Helexpo Palace. Η έκθεση, η οποία άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις στους πρώτους επισκέπτες της, απευθύνεται σε εμπόρους και αναδεικνύει το τουριστικό προϊόν στο σύνολό του.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του διαβεβαίωσε τους παριστάμενους για την έμπρακτη στήριξη του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και υπογράμμισε τη σημασία της τουριστικής βιομηχανίας για την ελληνική οικονομική δραστηριότητα. Την τελετή εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Ηρακλείου, κ.κ. Βασίλειος Κεγκέρογλου και Μανώλης Στρατάκης, ο Νομάρχης Ηρακλείου, κ. Δημήτρης Σαρρής και ο Αντινομάρχης Ηρακλείου, Υπεύθυνος Τουρισμού, κ. Μιχάλης Παπαγιαννάκης, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου στην εκθεσιακή προβολή της λαϊκής τέχνης του τόπου τους. Την τελετή ακολούθησαν δεξίωση τύπου μπουφέ και χορευτική εκδήλωση από κρητικό παραδοσιακό συγκρότημα.

Η `Αλφα Εκθεσιακή, μετά την δεκαπενταετή παρουσία της στο εκθεσιακό γίγνεσθαι της περιφέρειας, διοργανώνει στην Αθήνα τη συγκεκριμένη έκθεση και εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Helexpo, το προσωπικό της και τον άρτιο και λειτουργικό εκθεσιακό χώρο του Helexpo Palace.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024