Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑπάντηση της ομοσπονδίας "Ο Αριστοτέλης" στη ΣΕΤΚΕ
Τουριστικά καταλύματα

Απάντηση της ομοσπονδίας "Ο Αριστοτέλης" στη ΣΕΤΚΕ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων 'Ο Αριστοτέλης' υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ την έχει απομονώσει από όλους τους φορείς και ειδικά από τον ΣΕΤΕ, 'βλέποντας παντού εχθρούς και φαντάσματα'.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων “Ο Αριστοτέλης”, με έδρα τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, με κείμενό της απάντά στη ΣΕΤΚΕ και τον πρόεδρό της κ. Παναγιώτη Τοκούζη, ο οποίος υποστηρίζει ότι “συγκεκριμένες ομοσπονδίες καταγγέλλουν τη διοίκηση της ΣΕΤΚΕ για ερασιτεχνισμό, απουσία από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, για εφαρμογή παράνομου καταστατικού και πολλά ακόμη αναληθή και ανυπόστατα”.

Πιο συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων “Ο Αριστοτέλης” απαντά:

“Δυστυχώς για εσάς κε Τοκούζη οι φωτογραφίες με τους Security είναι πραγματικότητα και όχι πρωταπριλιάτικο αστείο, όπως πραγματικότητα είναι ότι με δική σας καθαρά ευθύνη σήμερα δεν έχει διοίκηση η ΣΕΤΚΕ. Πρωταπριλιάτικο αστείο είναι οι πληροφορίες που είχατε από το FBI, ότι οι συνάδελφοι Κατσαρός και Κουκουράκης, μέλη του ΔΣ, θα παρίσταντο στο συνέδριο με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν θέμα και την ακύρωση των εκλογών όπως ισχυρίζεστε για να δικαιολογήσετε τα πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας.. Δυστυχώς για εσάς η παραποίηση των γεγονότων είναι καθημερινή σας συνήθεια, δεν μπορείτε να παραδεχθείτε το τεράστιο λάθος που κάνατε να απαγορεύσετε την είσοδο στην διαδικασία απολογισμού της διοίκησης σε δύο εν ενεργεία μέλη της, τους κ.κ. Θεριανό και Κουκουράκη, που ήταν υποχρεωτικό εκ του καταστατικού να παραβρεθούν για να απολογηθούν. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπήκαμε στην αίθουσα 50 και πλέον σύνεδροι, πάρα το ότι υπογράψαμε στην είσοδο, γιατί δε θέλαμε να νομιμοποιήσουμε την παρανομία σας, και όχι τα παραμύθια που αναφέρετε.

Εάν οι συγκεκριμένες 6 ομοσπονδίες εκπροσωπούν πολιτικές συντεχνίες και επιχειρηματικά συμφέροντα ή το αποδεικνύετε ή είστε ψεύτης και κοινός συκοφάντης. Για το ποιος παίζει πολιτικά παιχνίδια είναι γνωστό στους συνέδρους.

Όσον αφορά την ψήφιση του καταστατικού της ΣΕΤΚΕ στις 20/11/2016 τολμήστε να φέρετε την απομαγνητοφώνηση της ψήφισης της εξ οφίτσιο αύξησης των συνέδρων από 3 σε 5, που αλλοιώνει πλήρως την αρχή της ισότητας και αναλογικότητας με αποτέλεσμα το 60% των επιχειρήσεων να δικαιούνται λιγότερους αντιπροσώπους από το 40%, και εξηγείστε γιατί το παρουσιάσατε 18 μήνες μετά την ψήφισή του, μήπως για να μην γίνουν ενστάσεις. Για δε την εκλογική διαδικασία παραβιάσατε σχεδόν τα μισά άρθρα του καταστατικού.

Στην ομοσπονδία που έχω την τιμή να εκπροσωπώ σχετικά με το καταστατικό της, παραλείψατε πάλι σκοπίμως πιστεύω να αναφέρετε ότι στις 5/11/2018 και με το αρ. πρωτοκόλλου 447 έγγραφό μας, σας έστειλα επιστολή όπου ζητώ να μου αποστείλετε την έκθεση του νομικού γραφείου της Αθήνας, που ισχυρισθήκατε ότι έχετε σχετικά με το καταστατικό μας, με σκοπό να επικοινωνήσουν οι νομικοί της ομοσπονδίας μου για την επίλυση των διαφορών. Ποτέ δεν πήρα κάτι τέτοιο από εσάς παρά και τις τηλεφωνικές ενοχλήσεις μου. Με εντολή της γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας μας αποτάθηκα σε γνωστό νομικό γραφείο της Αθήνας από όπου έχω γνωμάτευση περί της αρτιότητας του καταστατικού μας, δεν σταμάτησα όμως εκεί επειδή δεν το παίζω νομικός όπως εσείς, αποτάθηκα και πήρα γνωμάτευση από τον κατασκευαστή του καταστατικού της ΣΕΤΚΕ, του επι πολλά χρόνια συνεργάτη και έμπειρου νομικού Αντώνη Μέγγουλη ο οποίος με μία εμπεριστατωμένη ανάλυση 10 σελίδων
βρίσκει το καταστατικό μας καθ’όλα νόμιμο, ότι δεν αντίκειται στο καταστατικό της ΣΕΤΚΕ, καθ’ότι είμασταν και παραμένουμε δευτεροβάθμιο όργανο σεβόμενοι πλήρως την εκλογική διαδικασία της ΣΕΤΚΕ, και γνωμοδοτεί δε ότι δε συντρέχει κανένας λόγος παραπομπής της ομοσπονδίας μας προς αποβολή.

Πώς ήταν δυνατόν η γενική συνέλευση της ομοσπονδίας που εκπροσωπώ να ψηφίσει κάτι διαφορετικό από αυτό που αποφάσισε έχοντας μια τέτοια γνωμάτευση απέναντι στη γνωμάτευση Τοκούζη. Παρ’όλα αυτά, η διαγραφή της ομοσπονδίας μας είναι άκυρη διότι η θητεία του απερχόμενου ΔΣ και εσάς σαν προέδρου έλειξε στις 27/03/2019 (3ετία), και όλες οι μετέπειτα αποφάσεις σας είναι άκυρες. Άλλωστε λόγω των ειδικών συνθηκών που με ευθύνη σας δημιουργήσατε (τουλάχιστον 50 σύνεδροι ήταν εκτός αιθούσης), δεν ήταν δυνατή η υπεράσπιση της ομοσπονδίας μας.

Σχετικά με το ειρωνικό σας σχόλιο για την απόσυρση των υπογραφών μου από τα πρακτικά των συνεδριάσεων αυτό έγινε όταν διαπίστωσα παραποίηση των θέσεων μου στις απομαγνητοφωνήσεις. Τραγικό σας λάθος να μιλάτε για τη δικαιοσύνη, αυτή δυστυχώς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε εσείς διότι παραποιήσατε την δια περιφοράς ψήφο μου για την ένταξη σε συγκεκριμένο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, ενώ υπάρχει δικό μου mail που δε συμφωνώ, αλλά και κάποιων άλλων συναδέλφων όπως
πληροφορήθηκα, παρουσιάσατε ότι υπήρξε ομόφωνη απόφαση, ενέργεια που ισοδυναμεί με πλαστογραφία και απόπειρα παραπλάνησης δημοσίου οργανισμού, ραντεβού λοιπόν στα δικαστήρια, μόλις ενημερωθεί ο ενδιάμεσος φορέας και η αρχή διαχείρισης ΕΣΠΑ.

Μας απομονώσατε κε Τοκούζη από όλους τους φορείς και ειδικά από τον ΣΕΤΕ, βλέποντας παντού εχθρούς και φαντάσματα. Χρησιμοποιείτε μεθόδους της επάρατης επταετίας, που δεν εφαρμόζονται ούτε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Υβρίζετε, επιτίθεστε και απειλείτε συναδέλφους με εκφράσεις πεζοδρομίου, και το γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα μέλη του ΔΣ, και όχι μόνο. Δυστυχώς όποιος δε συμφωνεί μαζί σας, τον βάζετε απέναντι.

Ευτυχώς η ιστορία δείχνει ότι καμία δικτατορία δεν είχε αίσιο τέλος. Ένας τόσο μεγάλος κλάδος που κάποιοι κάποτε τον έφθασαν πολύ ψηλά, η αλαζονεία και ο Ναπολεοντισμός σας κύριε Τοκούζη τον έχει φθάσει πολύ χαμηλά, τόσο που η ΣΕΤΚΕ να εκπροσωπεί πλέον τη μειοψηφία του κλάδου.

Χαδαλής Δημήτρης
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων ‘Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024