Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑρχίζουν τα προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στην Αττική

Αρχίζουν τα προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στην Αττική

Αρχίζει το ανοιξιάτικο εκδρομικό πρόγραμμα και το πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στο Νομό Αττικής. Η διάθεση των εισιτηρίων προς τους ενδιαφερομένους δικαιούχους θα γίνεται μόνο κάθε Παρασκευή […]

Αρχίζει το ανοιξιάτικο εκδρομικό πρόγραμμα και το πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας<...> στο Νομό Αττικής.

Η διάθεση των εισιτηρίων προς τους ενδιαφερομένους δικαιούχους θα γίνεται μόνο κάθε Παρασκευή για τις εκδρομές που θα πραγματοποιούνται την επόμενη εβδομάδα, τις ώρες 8.00 έως 14.30, από τα Γραφεία Διανομής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας με την προσκόμιση των απαραίτητων κατά περίπτωση δικαιολογητικών (αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο ασθενείας, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης εργαζόμενων με 100 ημέρες εργασίας το έτος 2003, δήλωση ΑΦΜ, αρχική απόφαση συνταξιοδότησης κ.λ.π ).

Το ανοιξιάτικο εκδρομικό πρόγραμμα έχει διάρκεια μέχρι 6 Ιουνίου, θα υλοποιηθεί με εννέα λεωφορεία, απευθύνεται σε 3.200 περίπου άτομα και θα κοστίσει 300.000 ευρώ περίπου. Περιλαμβάνει τετραήμερες εκδρομές από Πέμπτη μέχρι Κυριακή στις περιοχές :

1) Γρεβενά, Κοιλάδα Βάλια Κάλντα, Καταρράκτες Αετιάς, Μακεδονικά Γεφύρια, Περιβόλ , Σπήλαιο.

2) Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη

3) Τρίπολη, Βυτίνα, Λαγκάδια, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Aγιος Πέτρος Κυνουρίας, Λεωνίδιο, Κοσμάς, Μονή Έλωνας

4) Κέρκυρα (γύρος Νησιού)

5) Λευκάδα (γύρος Νησιού)

6) Ζάκυνθος (γύρος Νησιού)

7) Πρέβεζα, Ζάλογγο, Πάργα, Πηγές Αχέροντα, Γλύκη

8) Ν. Μαγνησίας (γύρος Πηλίου)

9) Χαλκίδα, Αγ. Ιωάννης Ρώσος, Μαντούδι, Ροβιές, Ήλια, Αγ. Γεώργιος Ωρεοί, Γούβες.

Το πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού απευθύνεται σε νέες και νέους εργαζόμενους και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους άνω των 15 ετών. Θα υλοποιηθεί το χρονικό διάστημα μέχρι 6-6 και από 1-10 έως 2-11-04 με τέσσερα λεωφορεία. Απευθύνεται σε 2.700 άτομα και θα κοστίσει 338.000 ευρώ.

Περιλαμβάνει τριήμερες εκδρομές από Παρασκευή μέχρι Κυριακή στις περιοχές:

1. Ποταμός Λάδωνας, Δάφνη, Καλάβρυτα

2. Ποταμός Λούσιος, Ελληνικό Αρκαδίας

3. Ποταμός Εύηνος

4. Ποταμός Πηνειός

Οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ράφτιγκ στους ποταμούς Λάδωνα, Λούσιο – Αλφειό, Εύηνο, Πηνειό, περιήγηση με τζιπ στην παραλαδώνια περιοχή και πεζοπορία στο ελαιοδάσος του Μαινάλου, στο φαράγγι του Λούσιου και του Ολύμπου.

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε δικαιούχους των παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που κάνουν χρήση φέτος μιας των περιπτώσεων μικτού εκδρομικού προγράμματος παροχών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024