Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑρωμα Κρήτης στους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Ντίσελντορφ

Αρωμα Κρήτης στους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Ντίσελντορφ

Ολοήμερες εορταστικές εκδηλώσεις παρουσιάστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ντίσελντορφ για την Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου και Ηρακλείου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ, […]

Ολοήμερες εορταστικές εκδηλώσεις παρουσιάστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σιδηροδρομικό σταθμό του<...> Ντίσελντορφ για την Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου και Ηρακλείου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ, μέσα από τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού.

Ως τιμώμενες περιοχές της εκδήλωσης, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, έδωσαν την ευκαιρία στους γερμανούς επισκέπτες να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε παραδοσιακούς κρητικούς χορούς με το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κρητών του Ντίσελντορφ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ Γραφείο Φρανκφούρτης κ. Μανώλης Διαλυνάς, ο Πρόεδρος με τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών Ντίσελντορφ, κ. Ευάγγελος Κοσμαδάκης, καθώς επίσης και μέλη του Συλλόγου. Επίσης, το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ντίσελντορφ κ. Ιορδάνης Νικολαίδης με τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και μέλη του Συλλόγου.

Στόχος των εκδηλώσεων υπήρξε η προβολή των ιδιαίτερων πολιτιστικών και πολιτισμικών γνωρισμάτων των περιοχών της Κρήτης, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, προσελκύοντας πλήθος Γερμανών επισκεπτών για να `γνωρίσουν` και να `γευθούν` σε μία ξεχωριστή αφιερωμένη μέρα τις ιδιαίτερες ομορφιές και παραδόσεις των τόπων αυτών.

Μάλιστα, στους γερμανούς επισκέπτες και προσκεκλημένους προσφέρθηκαν παραδοσιακά κρητικά εδέσματα και παραδοσιακή κρητική τσικουδιά, διανεμήθηκαν δωρεάν ενημερωτικά φυλλάδια για το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, ενώ οι Γερμανοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις ομορφιές και την παράδοση των τιμώμενων περιοχών, όπως και να ενημερωθούν από το προσωπικό της έκθεσης για θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος.

Να σημειωθεί ότι στις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού παρουσία έχουν το ΠΕΠ Αττικής, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσων και η ΠΡΟΤΟΥΡ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου και Ηρακλείου, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καβάλας καθώς επίσης και σημαντικοί εκπρόσωποι του ιδιωτικού τουριστικού κλάδου της χώρας όπως οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, η Superfast Ferries, η ANEK Lines, η Minoan Lines, Hellenic Duty Free Shops κτλ.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η πρωτοβουλία διοργάνωσης των Κινητών Εκθέσεων Τουρισμού ανήκει στην εταιρία Choose Media SA.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024