Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΧριστουγεννιάτικη εκδήλωση των ξενοδόχων Ρόδου
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των ξενοδόχων Ρόδου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση "Χαρούμενοι για ένα σκοπό …. αλληλεγγύης!" πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και τους τοπικούς φορείς, στο ξενοδοχείο Rodos Park.

Me επιτυχία στέφθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Rodos Park. Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου και της Δωδεκανησιακής Μέλισσας – Παράρτημα Ρόδου, οργάνωσαν μια κοινωνική βραδιά στο πνεύμα των ημερών, την οποία τίμησαν οι Ροδίτες, συμμετέχοντας στους σκοπούς αλληλεγγύης που τέθηκαν.

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αρχές και πλήθος κόσμου, που στήριξαν υλικά και ηθικά. Σημαντική από κάθε άποψη ήταν η προσφορά έργων τέχνης από τους Γιάννη Μαχαιρίδη, Πέτρο Λαρδά, Μαίρη Σαββαΐδη Καμπουροπούλου και Νικόλα Seeger, οι οποίοι αυθόρμητα δώρισαν εξαιρετικά δημιουργήματά τους για τους σκοπούς. Τα έργα, παρά τους δύσκολους καιρούς, βρήκαν τυχερούς αποδέκτες και έδωσαν “γεύση” τέχνης και πολιτισμού με το αντίστοιχο ενδιαφέρον.

Πολλές ήταν οι επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν με χορηγία για τη διοργάνωση, με μουσική και παιδικά δρώμενα με ξυλοπόδαρους, τον Άγιο Βασίλη, ζογκλέρ και παραμυθά.

Τα έσοδα ήταν πολύ ικανοποιητικά και θα διατεθούν στη Δωδεκανησιακή Μέλισσα – Παράρτημα Ρόδου, το Ίδρυμα Υποτροφιών και το Κοινωνικό Παντοπωλείο με είδη για παιδιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024