Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔιεθνείς Ανοικτούς Διαγωνισμούς προκηρύσσει ο Ε.Ο.Τ.

Διεθνείς Ανοικτούς Διαγωνισμούς προκηρύσσει ο Ε.Ο.Τ.

Διεθνή ανοικτό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πιο συμφέρουσα προσφορά, για την επιλογή αναδόχου στον οποίο θα ανατεθεί το έργο της `Ανάπτυξης της Στρατηγικής Marketing` (Strategic Marketing Plan) και του `Συστήματος Ταυτότητας`

Διεθνή ανοικτό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πιο συμφέρουσα προσφορά, για την επιλογή αναδόχου στον οποίο θα ανατεθεί το έργο<...>της `Ανάπτυξης της Στρατηγικής Marketing` (Strategic Marketing Plan) και του `Συστήματος Ταυτότητας` (Branding System) του Ελληνικού Τουρισμού, προκηρύσσει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού – Ε.Ο.Τ., βάσει Μελέτης Πληροφοριών και Δεδομένων από το Παγκόσμιο Πεδίο, καθώς και του Προγραμματισμού και της Υποστήριξης της Εφαρμογής τους από τον Ε.Ο.Τ. για περίοδο δέκα τεσσάρων (14) μηνών. Η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει στις 17 Οκτωβρίου 2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Επίσης, διεθνή Ανοικτό Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου, στον οποίο θα ανατεθεί το έργο της `Σχεδίασης και Κατασκευής της Διαδικτυακής Πύλης (Portal) του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού`, προκηρύσσει ο Ε.Ο.Τ.. Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενο του έργου είναι η σχεδίαση και κατασκευή της Διαδικτυακής Πύλης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, ως και η προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η Διαδικτυακή Πύλη (portal) θα σχεδιαστεί ούτως ώστε να αποτελεί το κομβικό σημείο του ελληνικού τουρισμού στο διαδίκτυο σε επίπεδο πληροφοριών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε καταναλωτικό επίπεδο, εξυπηρετώντας παράλληλα τις ανάγκες του Υπουργείου και των εποπτευόμενων φορέων για προβολή των δραστηριοτήτων τους. Προσφορές μπορούν να υποβληθούν μέχρι και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2005 στις 14:00.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024