Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυναμική προβολή της Εύβοιας στη γερμανόφωνη αγορά

Δυναμική προβολή της Εύβοιας στη γερμανόφωνη αγορά

Η εταιρία συμβούλων τουριστικού μάρκετινγκ Stefanis Marketing Consulting, με έδρα το Πότσνταμ (Γερμανία) και μ΄ένα μεγάλο δίκτυο πελατών από τον ξενοδοχειακό και τουριστικό χώρο στην Γερμανία και Ελλάδα, ξεκίνησε μίαστενή […]

Η εταιρία συμβούλων τουριστικού μάρκετινγκ Stefanis Marketing Consulting, με έδρα το Πότσνταμ (Γερμανία) και μ΄ένα μεγάλο δίκτυο πελατών από τον ξενοδοχειακό και τουριστικό χώρο στην Γερμανία και Ελλάδα, ξεκίνησε μία<...>στενή συνεργασία με το παραθεριστικό πόρταλ ImmobilienScout24.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η δυναμική προβολή, διαφήμιση και προώθηση των ελληνικών περιοχών στο γερμανόφωνο καταναλωτικό κοινό με σκοπό την προσέλκυση τουριστών στους ελληνικούς «τουριστικούς προορισμούς». Στα πλαίσια αυτής της αποκλειστικής συνεργασίας, ξεκίνησε η Stefanis Marketing Consulting την προβολή της Εύβοιας σ΄ έναν ειδικά για την περιοχή φτιαγμένο διαδικτυακό χώρο στον οποίο μέσα από την προβολή της περιοχής διαφημίζονται για ένα χρόνο δωρεάν και όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα τουριστικά καταλύματά της (βίλλες, στούντιο κλπ.).

Οι γερμανοί καταναλωτές έχουν την δυνατότητα, να γνωρίσουν και να ενημερωθούν άμεσα γύρω από τις τουριστικές δραστηριότητες και δυνατότητες, που προσφέρει π.χ. η Νότιος Εύβοια με τις ποικίλλες μορφές τουρισμού (περιπατητικό, θαλάσσιο, θεραπευτικό, περιπετειώδη κλπ.). Έτσι μπορούν να οργανώσουν τις διακοπές τους, επιλέγοντας όχι μόνο το κατάλυμα προτίμησής τους, αλλά κάνοντας μέσω του πόρταλ και την κράτηση του ξενοδοχείου ή παραθεριστικού καταλύματος που επέλεξαν.

«Η συνεργασία με το διασημότερο παραθεριστικό πόρταλ στον γερμανόφωνο χώρο, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και κίνητρα να κάνουμε και άλλες περιοχές της Ελλάδας πιό γνωστές και να τις φέρουμε στις πρώτες προτιμήσεις των Γερμανών σαν τουριστικούς προορισμούς» δήλωσε ο κ. Ανδρέας Στεφανής της Stefanis Marketing Consulting. «Έτσι θα μπορέσουμε να ενθουσιάσουμε το γερμανικό κοινό να επισκεφτεί περιοχές στην Ελλάδα που μέχρι τώρα δεν γνώριζε και στις οποίες θα βρεί όχι μόνο την αυθεντικότητα του ελληνικού στοιχείου και φιλοξενίας, αλλά και όλα όσα ζητά προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές του με ασφάλεια και άνεση».

Το παραθεριστικό ηλεκτρονικό πόρταλ του ImmobilienScout24 διαθέτει γύρω στα 25.000 καταλύματα και είναι το μεγαλύτερο στην Γερμανία. Εάν υπολογίσει κανείς και τις καταχωρήσεις από τις 50 χώρες και τις 500 περιοχές, ανεβαίνει ο αριθμός των καταλυμάτων στις 115.000.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024