Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυναμικό παρόν της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνείς εκθέσεις

Δυναμικό παρόν της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνείς εκθέσεις

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει ένα σημαντικό αγώνα προβολής του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος συμμετέχοντας σε διεθνής εκθέσεις με οργανωμένα περίπτερα. Η Περιφέρεια συμμετείχε στην έκθεση IFT 2004, που έγινε στο […]

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει ένα σημαντικό αγώνα προβολής του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος συμμετέχοντας<...> σε διεθνής εκθέσεις με οργανωμένα περίπτερα.

Η Περιφέρεια συμμετείχε στην έκθεση IFT 2004, που έγινε στο Βελιγράδι, από τις 16 έως τις 18 Απριλίου και στο 9ο Τουριστικό Πανόραμα, που έγινε στον εκθεσιακό χώρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, από τις 22 έως τις 25 Απριλίου. Στις δύο εκθέσεις προβλήθηκαν οι τουριστικοί πόροι των επτά νομών ζώνης ευθύνης της Περιφέρειας.

Στην έκθεση IFT 2004 του Βελιγραδίου, το περίπτερο της Περιφέρειας συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον σημαντικού αριθμού επισκεπτών. Τη νομαρχία Ημαθίας εκπροσώπησε ο νομάρχης, Γιάννης Σπάρτσης, ενώ εκπροσωπήθηκαν και η νομαρχία Χαλκιδικής, Πιερίας, Σερρών και Πέλλας, ο δήμος Αγίου Γεωργίου Θεσσαλονίκης, από το δήμαρχο Aγγελο Φραντζή, η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Αγίου Γεωργίου.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκε ο υφυπουργός Τουρισμού, Αναστάσιος Λιάσκος, συνοδευόμενος από τον Έλληνα πρέσβη στο Βελιγράδι, Μιχαήλ Σπινέλη. Στην ίδια έκθεση, η Περιφέρεια διοργάνωσε workshop, δίνοντας τη δυνατότητα σε Έλληνες και Σέρβους επιχειρηματίες του τουρισμού να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις προοπτικές συνεργασίας τους.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκαν ο υφυπουργός Aμυνας, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας και ο Γενικός Διευθυντής του ΕΟΤ, Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στη συνέχεια του προγράμματος τουριστικής προβολής για το 2004 θα συμμετάσχει στην Έκθεση Τουρισμού του Βουκουρεστίου και στη Philoxenia της Θεσσαλονίκης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024