Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕκδήλωση για τη διαδικασία χορήγησης Visa σε χώρες εκτός Σένγκεν

Εκδήλωση για τη διαδικασία χορήγησης Visa σε χώρες εκτός Σένγκεν

Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Αττικής, ΕΞΑ, διοργανώνουν εκδήλωση την Πέμπτη 8η Ιουλίου 2004, με θέμα τη Visa Schengen….

Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Αττικής, ΕΞΑ, διοργανώνουν<...> εκδήλωση την Πέμπτη 8η Ιουλίου 2004, με θέμα τη Visa Schengen.

Στόχος είναι να διερευνηθούν η διαδικασία χορήγησης Visa σε χώρες εκτός Σένγκεν, τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη διαδικασία αυτή και οι επιπτώσεις τους στον τουρισμό. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και θα εκφράσουν τις απόψεις τους η πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Τουρισμού, Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης, εκπρόσωποι των αρμόδιων διευθύνσεων των Υπουργείων Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης, καθώς και εκπρόσωποι πρεσβειών στην Ελλάδα από χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην έκδοση visa Schengen από τα Ελληνικά Προξενεία. Θα συμμετάσχουν επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες και όλοι οι φορείς και επιχειρηματίες του τουριστικού κόσμου της χώρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024