Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΈνθετα αφιερώματα για τουριστικές περιοχές της Ελλάδας σε εφημερίδες της Αυστραλίας

Ένθετα αφιερώματα για τουριστικές περιοχές της Ελλάδας σε εφημερίδες της Αυστραλίας

Στην ομορφιά του ελληνικού τοπίου, εστιάζοντας στα Μετέωρα, καθώς και σε τόπους ιστορικής σημασίας, όπως η Ολυμπία, οι Μυκήνες και οι Δελφοί,αναφέρεται με εκτενές ρεπορτάζ το ταξιδιωτικό ένθετο της Αυστραλιανής […]

Στην ομορφιά του ελληνικού τοπίου, εστιάζοντας στα Μετέωρα, καθώς και σε τόπους ιστορικής σημασίας, όπως η Ολυμπία, οι Μυκήνες και οι Δελφοί,<...>αναφέρεται με εκτενές ρεπορτάζ το ταξιδιωτικό ένθετο της Αυστραλιανής εφημερίδας `The Sunday Herald Sun`.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο άρθρο “εκείνο που διαπνέει αυτούς τους χώρους είναι η αίσθηση της Ιστορίας και ένα είδος μυστικοπάθειας και θρησκευτικότητας”, σημειώνοντας ειδικότερα για τα Μετέωρα ότι “είναι από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, καθώς βυζαντινά μοναστήρια είναι χτισμένα πάνω σε γιγαντιαίους βράχους κοντά στην Καλαμπάκα”.

“Η Ολυμπία συνεχίζει το άρθρο “είναι η πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ οι Δελφοί είναι ένας ιερός αρχαιολογικός χώρος που συγκέντρωνε στις παρυφές του Παρνασσού πλήθος προσκυνητών για να ακούσουν την ιέρεια Πυθία να προβλέπει το μέλλον”. Ακόμη, στο δημοσίευμα υπάρχει αναφορά στο Θέατρο της Επιδαύρου με την περίφημη ακουστική του και δίνονται πληροφορίες για τον τρόπο μετάβασης σε αυτούς τους χώρους.

Πολυσέλιδο έγχρωμο αφιέρωμα για την Ελλάδα, και συγκεκριμένα για το νησί της Σαντορίνης μαζί με εντυπωσιακές φωτογραφίες φιλοξενείται στις σελίδες ένθετου περιοδικού και της εφημερίδας `The Australian Financial Review`, ενώ ακόμη και ο εκδότης της εφημερίδας `The Australian` παροτρύνει τους Αυστραλούς πολίτες να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα στη Σκύρο, στα πλαίσια αφιερώματος που φιλοξενείται στο ταξιδιωτικό ένθετο της εφημερίδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024