Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕντός του Ιουλίου τα έργα εκβάθυνσης στο λιμάνι Ηρακλείου

Εντός του Ιουλίου τα έργα εκβάθυνσης στο λιμάνι Ηρακλείου

Μέσα στον Ιούλιο, δηλαδή κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου, προγραμματίζεται, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Βιδάκη,Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΛΗ, να γίνει η εκβάθυνση του λιμένος Ηρακλείου, αν […]

Μέσα στον Ιούλιο, δηλαδή κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου, προγραμματίζεται, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Βιδάκη,<...>Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΛΗ, να γίνει η εκβάθυνση του λιμένος Ηρακλείου, αν και η διοίκηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μετάθεσης του έργου για το φθινόπωρο, ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα με τα επιβατηγά πλοία, αλλά και τα κρουαζιερόπλοια, η κίνηση των οποίων είναι ήδη αυξημένη στο λιμένα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με άρθρο της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, ο κ. Βιδάκης έσπευσε να προαναγγείλει το έργο της εκβάθυνσης λέγοντας ότι θα αρχίσει τις επόμενες ημέρες χωρίς καν να έχει δημοσιευθεί η διακήρυξη του σχετικού διαγωνισμού. Πράγμα, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί ένας περίπου μήνας το λιγότερο για τα διαδικαστικά και την ανάδειξη του αναδόχου, αλλά και ένας μήνας σίγουρα για την εγκατάσταση του εργολάβου. Δηλαδή πρακτικά, τα έργα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο, κατά την διάρκεια του οποίου η τουριστική κίνηση είναι μεγάλη στη περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024