Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιδοκιμάζει τη σύσταση φορέα τουριστικής ανάπτυξης της Αθήνας η ΠΟΕΤ

Επιδοκιμάζει τη σύσταση φορέα τουριστικής ανάπτυξης της Αθήνας η ΠΟΕΤ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ) συγχαίρει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων και την Δήμαρχο κ. Ντόρα Μπακογιάννη για την πρωτοβουλία τους να συστήσουν φορέα τουριστικής ανάπτυξης της πόλης…

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ) συγχαίρει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων και την<...> Δήμαρχο κ. Ντόρα Μπακογιάννη για την πρωτοβουλία τους να συστήσουν φορέα τουριστικής ανάπτυξης της πόλης.

«Εκτιμούμε ότι η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να προβληθεί με επαγγελματικό τρόπο η πόλη των Αθηνών και για να γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στο τουριστικό της προϊόν και στις υπηρεσίες ευρύτερα» αναφέρει η ΠΟΕΤ σε ανακοίνωσή της.

Αναφορικά με τους συμμετέχοντες στον Οργανισμό, η άποψη της ΠΟΕΤ είναι ότι θα πρέπει η πρωτοβουλία αυτή να βασισθεί κυρίως στους τοπικούς τουριστικούς Φορείς, γιατί είναι φανερό ότι η δράση του Οργανισμού θα έχει ως στόχο την τουριστική ανάπτυξη της πρωτεύουσας και όχι της χώρας συνολικά.

«Η ΠΟΕΤ, η οποία με τα μέλη των 14 Ενώσεων Τουριστικών Γραφείων-Πούλμαν που την απαρτίζουν στην Αθήνα και σ` όλη την Ελλάδα, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο ποσοστό του εισερχόμενου τουρισμού στην χώρα μας, είναι έτοιμη να βοηθήσει στις προσπάθειες του Οργανισμού» καταλήγει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024