Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσπευση υλοποίησης των έργων υποδομής ζητά ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου

Επίσπευση υλοποίησης των έργων υποδομής ζητά ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου

Την επίσπευση υλοποίησης των έργων υποδομής ζητά από την Κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, κ. Παντελής Λεπτός, προκειμένου να ενισχυθείη τουριστική κίνηση προς την Κύπρο τη νέα σεζόν, αναφέροντας […]

Την επίσπευση υλοποίησης των έργων υποδομής ζητά από την Κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, κ. Παντελής Λεπτός, προκειμένου να ενισχυθεί<...>η τουριστική κίνηση προς την Κύπρο τη νέα σεζόν, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αν αυτό επιτευχθεί τότε “η Πάφος θα πάψει να είναι `ο φτωχός συγγενής` των άλλων επαρχιών”.

Αναφερόμενος, ωστόσο, στην επερχόμενη τουριστική περίοδο ο κ. Λεπτός, φάνηκε αισιόδοξος, σημειώνοντας πως η αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην Κύπρο υπολογίζεται σε 10 με 15%. Αναλύοντας δε τα αποτελέσματα της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Ρωσία, ο κ. Λεπτός, όπως αναφέρουν κυπριακά δημοσιεύματα, τόνισε ότι “τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά γιατί για πρώτη φορά οι μεγάλοι διοργανωτές ταξιδιών έχουν εξασφαλίσει θέσεις προς την Πάφο”.

“Τα τελευταία μηνύματα που παίρνουν οι ξενοδόχοι από το Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται να αλλάζουν κάπως το κλίμα, αφού οι μεγάλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, όπως η εταιρία Thomas Cook, μιλούν για μία αύξηση του 11% για την Κύπρο, ενώ η ψαλίδα έχει μειωθεί στους άλλους μεγάλους διοργανωτές ταξιδιών μόνο στο 3% ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου. “Αυτό που επηρεάζει σημαντικά τη μείωση από τη Βρετανία προς την Κύπρο” πρόσθεσε “είναι ότι τα παραδοσιακά αεροδρόμια του Λονδίνου και του Μάντσεστερ, που προσέλκυαν τουρίστες προς την Κύπρο, έχουν μείωση, ενώ παρουσιάζεται αύξηση από τα περιφερειακά αεροδρόμια, για αυτό και οι προσπάθειες των Κυπρίων ξενοδόχων εστιάζονται στην περιφέρεια”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024