Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό για την ακτοπλοΐα
Νομαρχία Κυκλάδων

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό για την ακτοπλοΐα

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή, απέστειλε χτες ο Νομάρχης Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Μπάιλας, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του για την ομαλή μετακίνηση πολιτών μεταξύ των 24 νησιών του συμπλέγματος, δεδομένου ότι εδώ και δύο μήνες υπάρχει μόνο ένα πλοίο…

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή, απέστειλε χτες ο Νομάρχης Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Μπάιλας, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του για την ομαλή μετακίνηση πολιτών μεταξύ των 24 νησιών<...>του συμπλέγματος, δεδομένου ότι εδώ και δύο μήνες υπάρχει μόνο ένα πλοίο, και μάλιστα το «ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΟΖΟΒΙΩΤΙΣΣΑ», που προσφέρει συνδέσεις στην πρωτεύουσα του νομού.

Για την όλη κατάσταση στην ακτοπλοΐα των Κυκλάδων ο νομάρχης επιρρίπτει ευθύνες τόσο στην Κυβέρνηση, όσο στον ίδιο τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, αφού και σε προηγούμενες διαμαρτυρίες τους δεν είχε υπάρξει κινητοποίηση, από πλευράς Πολιτείας.

Μάλιστα, ο Νομάρχης, μέσω της επιστολής του, καλεί τον κ. Βουλγαράκη, μόλις ο καιρός είναι 7-8 Μποφόρ να αφιερώσει μια μέρα από τη ζωή του για να κάνει το ταξίδι Σύρο – Μήλο, ώστε να διαπιστώσει και ο ίδιος την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών από το πλοίο “Παναγία Χοζοβιώτισσα” της ΝΕΛ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024